Samo končić preko grudi! Aleksandra Mladenović u smeloj haljini pokazala previše (FOTO)

23.12.2021

13:09

1

Autor: Marija Mitić

Mnogi su pohvalili pevačicinu smelost, dok su drugi pak komentarisali da je na ivici vulgarnosti. Ipak, ona se na komentare ne osvrće, već uživa i sa ponosom nosi ovakve kreacije

Samo končić preko grudi! Aleksandra Mladenović u smeloj haljini pokazala previše (FOTO)
aleks - Copyright ATAImages/ A.A.

Iako važi za smernu devojku, kako sama ističe - patrijarhalnog shvatanja, pevačica Aleksandra Mladenović sada je napravila presedan i pojavila se u neočekivano provokativnoj odevnoj kombinaciji.

Printscreen Instagram/ Aleksandramladenovic
 

Aleksandra se na snimanje jedne novogodišnje emisije pojavila u sasvim neočekivanom izdanju, s obzirom da od nje nismo navikli na toliko provokativna izdanja. Naime, ona je imala crnu svedenu haljinu, sa detaljima od cirkona, dok je gornji deo jedva prekrivao grudi. Zapravo je njen dekolte jedva pridržavala samo jedna končana tračica, zbog čega su nesmunjivo, sve oči bil uprte u nju.

Printscreen Instagram/ Aleksandramladenovic
 

Mnogi su pohvalili pevačicinu smelost, dok su drugi pak komentarisali da je na ivici vulgarnosti. Ipak, ona se na komentare ne osvrće, već uživa i sa ponosom nosi ovakve kreacije.

Podsećanja radi, Aleksandra Mladenović se na jednom od nedavnih snimanja uvredila kada ju je novinar upitao da li su njeni bivši momci želeli da se sa njom snimaju tokom intimnih odnosa.

- Ju, kakvo je ovo pitanje. Ja sam patrijarhalno vaspitana i zaista neću da odgovorim na ovo glupo pitanje. To je moja intimna stvar, neću da pričam o tome - odbrusila je ona i zatvorila ovu temu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike