Jovana Joksimović se prvi put pojavila na televiziji sa 18 godina, ovako je tada izgledala (FOTO)

21.12.2021

16:00

1

Autor: Marija Mitić

Otkako se, pre 20 godina, pojavila na malim ekranima, pa do danas, voditeljka je ostvarila zavidnu karijeru

Jovana Joksimović se prvi put pojavila na televiziji sa 18 godina, ovako je tada izgledala (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Otkako se, pre 20 godina, pojavila na malim ekranima, Jovana Joksimović, a tada Janković, do sada je ostvarila zavidnu karijeru. Njen put protezao se od televizije BK, preko RTS-a, Pinka pa sve do Prve televizije gde je radila do nedavno.

Od prošle godine Jovana Joksimović je na K1 televiziji čiji je vlasnik njen suprug Željko Joksimović, a takođe je i glavni i odgovorni urednik novinske agencije Tanjug.

Antonio Ahel/ATA Images
 

Lepa voditeljka prvi put je stala pred televizijske kamere kada joj je bilo tek 18 godina, 2001. Tada je na televiziji BK vodila autorske emisije posvećene filmu "Trejler" a potom i "Blokbaster". Jovana je još uvek bila studentkinja kada je došla na kasting za posao na ovoj televziji, skoro bez šminke i sa kosom zavezanom u rep. Ono što je primetno kada se uporede fotografije iz sadašnjosti i od pre 20 godina, jeste da je Jovana na licu imala minimalne ali značajne korekcije - smanjenje nosa kao i povećanje usana. Takođe, kako je 24sedam pisao i saznao, Jovana je nedavno uvećala i grudi.

Printscreen Youtube/ KARIĆ COMPANY FAMILY
 

Na RTS Jovana je prešla 2005. godine, gde je bila sve do 2010. kada je prešla na televiziju Pink. Od 2018. godine je na televiziji Prva vodila jutarnji program, sve do prošle godine.

Jovana je bila veoma zapažena tokom Evrovizije 2008. godine, održane u Beogradu, koju je vodila zajedno sa Željkom Joksimovićem. Njih dvoje ubrzo su uplovili u romansu, a 2012. su se tajno venčali na Sejšelima. U skadnom su braku u kom su dobili najpre sina Kostu, a potom i bliznakinje Anu i Srnu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike