Pevačica podelila svoju tužnu životnu priču: Mog tek rođenog sina su lekari 10 minuta vraćali u život

21.12.2021

14:29

0

Autor: Marija Mitić

Osim nedaća na porođaju, Živoslavka Tasić Stoja vodi bitku i sa bivšim mužem koji joj duguje 9.000 evra za alimentaciju

Pevačica podelila svoju tužnu životnu priču: Mog tek rođenog sina su lekari 10 minuta vraćali u život
stoj 3 - Copyright Printscreen Youtube/ nikadnijekasno

Učesnica emisije "Nikad nije kasno"Živoslavka Tasić Stoja iz Svilajnca razgalila je sve svojim pevanjem i glasom, ali i rastužila životnom pričom koju je podelila sa javnošću. Naime, ona je na sceni Granda govorila o odnosu sa bivšim suprugom, koji joj za alimentaciju duguje 9.000 evra, ali i lošem odnosu sa njim i većinom svoje porodice.

Na svu sreću, Stoja je nakon ovog razvoda sreću pronašla kraj drugog partnera, svog sadašnjeg supruga Slađana, koji je njenog sina iz prvog braka prhvatio kao svoje dete.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
 

- Ako je u pitanju on, ja pristajem na sve. Kad sam ga videla prvi put, u glavi mi je bilo samo "Ti si moj, bićeš kad tad". Ja sam njega oduvek volela, pravila sam se da smo prijatelji, ali nisam znala i da se on pravio - prisetila se Živoslavka prvih znakova ljubavi sa Slađanom koji je zbog njenog učešča u takmičenju napravio presedan i prvi put u životu zapevao. Slađan je takođe pred kamerama potvrdio da ima idealan odnos sa posinkom.

- Zove me tata od prvog dana - s osmehom je rekao on za "Grand", dok je pevačica dodala:

- U životu i u telefonskom imeniku on je "tata", dok je pravi otac samo "Crnogorac". Nažalost, ni ja ni dete nismo krivi, taj čovek duguje 9.000 evra za alimentaciju, nikad ništa nije dao, ali ne bih da pričam o njemu, neću da mi kvari sreću koju večeras osećam.

Printscreen Youtube/ nikadnijekasno
 

Živoslavka je potom ispričala kakve komplikacije su je zadesile na porođaju, te da su njenog tek rođenog sina lekari 10 minuta vraćali u život, zbog čega se ne usuđuje na drugu trudnoču.

- Razmišljamo, ali sam ja ta koja se plaši. Mi ćemo u grob zajedno ali se plašim porođaja, jer sam sa prvim detetom prošla katastrofu, dete je jedva ostalo u životu, vraćali su ga 10 minuta u život, zato se plašim. Žao mi je, jednog dana ćemo sigurno kukati. Ja želim, jako želim, ali imam strah - istakla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike