Korišćen brijač Sanje Vučić na aukciji! Dostigao cenu od 40.000 dinara, a kupca očekuje veliko iznenađenje! (FOTO)

21.12.2021

10:53

1

Autor: Marija Mitić

Iako je ovaj oglas naišao na oštre komentare, on zapravo krije jednu dobrotvornu i humanu akciju

Korišćen brijač Sanje Vučić na aukciji! Dostigao cenu od 40.000 dinara, a kupca očekuje veliko iznenađenje! (FOTO)
v - Copyright ATAImages/ A.A.

Na jednom poznatom sajtu za prodaju polovnih stvari, osvanuo je oglas za aukciju korišćenog brijača i to pevačice Sanje Vučić! Iako je ovaj oglas naišao na oštre komentare, on zapravo krije jednu dobrotvornu i humanu akciju.

Naime, Sanja i tatu majstor Filip Reljić, objasnili su u njegovom najnovijem vdeu na Jutjubu da će prodati ovaj brijač, koji će finalnu cenu dostići licitacijom, kako bi novac dali u humanitarne svrhe. Takođe, onaj ko priloži najviše novca upoznaće Sanju Vučić i otići sa njom na piće.

- Ovim brijačem su obrijane dlačice sa Sanjinih leđa (Sanja Vučić iz grupe Hurricane) , pred njen tato termin. Kupac ovog brijača (koji je veoma lepo upakovan i označen) će imati šansu da nakon kupovine ode sa Sanjom na piće i upozna je lično. Pare od ove aukcije idu u dobrotvorne svrhe. Da nije laž pogledajte u novoj emisiji sa Sanjom na mom Jutjub kanalu pa se uverite sami u njene reči - piše u ovom oglasu, dok su Sanja i Filip u ovom videu otkrili da su jedan brijač već prodali i to za 100.000 dinara.

Printscreen Limundo
 

- Prethodni brijač smo prodali za 100.000 dinara, a ovaj možete da dobijete u kolekciji - početna cena 100 dinara - rekao je Filip dok se Sanja nadovezala:

Printscreen Youtube/ Skin Craft Svet
 

- Pare idu u dobrotvorne svrhe i ko kupi brijač i licitira najviše, ide sa mnom i Filipom na piće. Tu imate moje dlačice, možete da me klonirate posle - kroz smeh je rekla pevačica grupe Hurricane.

Brijač je trenutno dostigao cenu od 40.020 dinara, a za licitiranje je ostalo još oko 30 sati. Ko će to upoznati Sanju i otići sa njom na piće, ali i dati novac u humanitarne svrhe, ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike