Maja Nikolić žestoko potkačila Teu Tairović: Zna se od koga mogu da se očekuju "usluge", a od koga samo muzika

25.11.2021

08:58

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je iznela svoje mišljenje na konto eksplicitnog snimka mlađe koleginice, kao i njenog nedavnog napuštanja jedne emisije

Maja Nikolić žestoko potkačila Teu Tairović: Zna se od koga mogu da se očekuju "usluge", a od koga samo muzika
tea i maja - Copyright Printscreen Youtube

Maja Nikolić, inače poznata po britkom jeziku, bez ustručavanja komentarisala je mlađu koleginicu Teu Tairović, koja je zboog nelagodnog pitanja pre par dana, napustila jednu emisiju. Naime, ona je bila upitana o svom eksplicitnom video snimku joi je nedavno izašao u javnost, a kako Maja Nikolić gleda na sve što se dogodilo otkrila je u Grand Magazinu.

 - Nikad nisam napustila emisiju, mi smo javne ličnosti, može svako da pita sve što želi. Voditelj je s punim pravom pitao kako se to desilo, a ona kaže da nema komentar. Pa što si bila deo toga?! Dozvolila da neko to snima i pusti u etar, a onda dođeš na TV i glumiš sveticu - izjavila je Maja pa prokomentarisala sporni eksplicitni snimak pevačice.

Printscreen Youtube/ GrandmagazinTvGrand
 

 - Svako pravi marketing sebi kako želi. Meni je to banalno i nisko. Nikad se ne bih bavila time. Svi znaju kako pevam i koliko trajem. Ovo je vreme skandala, ljudi su apatični, svaki dan čitamo kako neko umre i onda pored svih tih vesti dobiješ takav jedan skandal. Ne treba povezivati muziku sa banalnostima poput prostitucije i eksplicitnim snimcima. Ali, eto, postoje dve osobe na estradi koje su na taj način izgradile karijeru - izjavila je pevačica i ozbiljno potkačila njoj znane koleginice, pa dodala da nema ništa protiv takvog ponašanja, ali da nije u istom košu s njima.

ATAImages/ A.A.
 

 - Primadone i dame poput Snežane Đurišić, Ane Bekute, Jelene Tomašević, Maje Odžaklijevske, pa i mene, nama to ne treba. Ali ne gledaju se sve žene isto zbog takvih primera. To možda mogu da očekuju od nekih mladih, novokomponovanih pevačica. Beograd, Srbija...ovo je malo tržište i ovde se sve zna. Tako da znaš od koga možeš da očekuješ takvu uslugu, a od koga samo muziku - zaključila je Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike