Sa bajsa u kočije! Nole maksimalno iskoristio vikend u Srbiji: Porodična fotografija o kojoj se priča! (FOTO)

18.10.2021

11:05

0

Autor: M. Gudžulić

Osim u Beogradu, teniser je vreme proveo i u Vojvodini, u prirodi

Sa bajsa u kočije! Nole maksimalno iskoristio vikend u Srbiji: Porodična fotografija o kojoj se priča! (FOTO)
Copyright Jelena i Novak Đoković Profimedia

Teniski as Novak Đoković doputovao je u Beograd sa porodicom, a protekli vikend proveli su u prirodi. Najpre, uživali su zajedno u Beogradu, a onda su otputovali i u Vojvodinu. Podsećanja radi, Jelena i Nole su u subotu popodne fotografisani u Beton hali, pisao je „Blic", kako sa naslednicima Tarom i Stefanom voze bicikle pored reke. Prolaznici nisu mogli da sakriju oduševljenje pošto su ih spazili.

Đokovići u Sremu

Narednog dana, poznata porodica se uputila u Srem, gde inače poseduje velelepno imanje na samoj obali Pavlovačkog jezera. Prema daljim navodima, meštani su bili oduševljeni kada su videli Novaka, koji je iznajmio fijaker i zajedno sa sinom Stefanom odlučio da se provoza po obroncima Fruške gore. Dok je prolazio kroz mala mesta, ljudi koji su ga videli mahali su mu i vikali: „Nole, najbolji si".

Novak Đoković Instagram screenshot/Sumske.kocije
 

Ova avantura posebno se dopala dečaku koji je imao prilike kako da uživa u vožnji, tako i igranju pored jezera, gde je njegov deda za Novakovu decu napravio posebno mini igralište. Vlasnik kočija obradovao se što je uživao u društvu najtrofejnijeg tenisera, te je okačio zajedničku fotografiju i napisao:

- On je Nole, svi ga vole!

 

 

Na društvenim mrežama, takođe, osvanula je i fotografija Jelene i Novaka dok se u sportskoj garderobi voze kroz prirodu, a koja je pobrala sve simpatije publike.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike