Zorica Brunclik o razvodima na estradi, otkrila recept za srećan brak: Kemiš i ja se još uvek držimo za ruke dok spavamo (VIDEO)

18.12.2021

08:16

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je sumirala prošlu godinu ali i otkrila želje koje ima za narednu, koja nam se bliži

Zorica Brunclik o razvodima na estradi, otkrila recept za srećan brak: Kemiš i ja se još uvek držimo za ruke dok spavamo (VIDEO)
zorica - Copyright ATAImages/ A.A.

U susret praznicima, sa pevačicom Zoricom Brunclik razgovarali smo o njenim novogodišnjim željama i ciljevima za narednu godinu, uspomenama iz prethodne, ali i mnogim drugim zanimljivostima iz njenog života koje intrigiraju čitav region.

Kako je već tri puta odlagala solistički koncert u Areni, zbog situacije sa koronavirusom i epidemiloških mera, Zorica ističe da joj je želja za narednu godinu upravo to - da konačno održi koncert i obraduje svoju publiku koja neminovno to sa nestrpljenjem očekuje.

ATAImages/ A.A.
 

- Trudim se da mi želje budu skromne i da nemam nedostižne ciljeve. Nemam neke posebne želje, ali želim da napokon održim koncert koji sam toliko puta odlagala. Već me je sramota da pomeram datume. Ali, s obzirom na epidemiološke mere, morali smo tako. Zato se nadam da će to biti moguće naredne godine - rekla nam je Zorica i otkrila da kao jedinu lepu stvar iz 2021. godine pamti to što je uspela da smrša, a objasnila nam je i recept za gubljenje viška kilograma.

- Jedino što pamtim dobro iz 2021. godine jeste to što sam skinula 14 kilograma. Sve ostalo je bilo loše... To sam uspela uz jednu firmu koja mi je svakog dana donosila po pet malih obroka. Zvuči mnogo ali zapravo sam tokom celog dana jela po 500 grama hrane ukupno - kaže pevačica kroz osmeh za brojne meidjske ekipe među kojima se našla i ekipa redakcije 24sedam.

Ona se osvrnula i na ćerku Miljanu koja je imala crkveno venčanje u novembru.

- Ona se udala mnogo ranije, pre nekoliko godina, u opštini, a sada su samo obavili crkveno venčanje. Želela je da se venča u crkvi najviše zbog venčanice koja joj se mnogo dopala. To smo obavili u krugu porodice i bilo je lepo.

ATAImages/ A.A.
 

Pevačica se potom dotakla i svog braka sa našim poznatim harmonikašem Miroljubom Aranđelović Kemišem, pa tako istakla da su njih dvoje idealne polovine, te se, kao takvi nikada ne svađaju i vole kao prvog dana.

- Bog kada je delio sreću, za mene je baš bio velikodušan. Kao da je rekao - E, Zorica i Kemiš biće dve idealne polovine jabuke. Nećete verovati, ali, mi se i sada držimo za ruke dok spavamo.

Upitana o razvodima koji se u poslednje vreme često dešavaju među mlađom populacijom na našoj javnoj sceni, pevačica je dala recept za srećan brak.

- Većina njih, čim se posvađaju, kupi svoje stvari i odlazi nazad kod majke. Svoju decu sam učila da je kompromis jednako brak. Mudra žena bi trebalo da zaćuti i pronađe pravi momenat, kad prođe ta oluja, i tada kaže šta ima. To će se trostruko isplatiti.  Kažem sve što hoću, ali on je smiren, nije više iznerviran. U našem braku sam uglavnom ja ta koja se naljuti, ali to je sve zbog sitnica - rekla nam je Zorica, a o čemu je još govorila pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike