Vesna Zmijanac "pukla" na nastupu! Pevala u praznom klubu usred Beograda, bila besna kao ris!

14.12.2021

07:45

0

Kako saznajemo od izvora koji se našao na licu mesta, pevačica je neočekivano loše prošla

Vesna Zmijanac "pukla" na nastupu! Pevala u praznom klubu usred Beograda, bila besna kao ris!
vesna zmijanac (3) - Copyright 24sedam/N.V.

Vesna Zmijanac važi za ženu koja ima vanvremenske hitove i koja ume da napravi dobru atmosferu, ali se i njoj desi da omane na nastupu. Kako saznaje 24sedam, pevačica je proteklog vikenda, tačnije u subotu, nastupala u jednom beogradskom klubu gde se nije sjajno provela, kako ona, tako ni njena publika.

Printscreen ,,Uživo sa Lukasom"
 

Naime, izvor našeg portala koji se našao u subotu uveče na licu mesta tvrdi da je Vesna pevala pred polupraznim klubom.

- Bilo je užasno! Prazno! Ne znam kome je uopšte pala na pamet ideja da ona peva u jednom takvom klubu. Možda može da napravi dobru atmosferu u kafani, ali ovde nikako - kaže naš izvor i nastavlja:

- Lokal je bio poluprazan, baš nije bilo ljudi, što je meni bilo čudno. Obično tu nemaš gde da staneš od gužve. Svi su gledali u Vesnu koja se čudno ponašala, verovatno je bila besna što je bilo prazno. Moji prijatelji i ja smo komentarisali i to što je nosila periku, što se jasno videlo, jer joj nije baš najbolje stajala.

24sedam/N.V.
 

U prilog tome da je pevačica bila očigledno besna zbog toga što peva pred malim brojem ljudi, na šta zasigurno nije navikla, govori i to da je odbijala da se slika sa ono malo fanova koji su se tu našli.

- Ajde što je bilo poluprazno, nego je i ona bila vidno revoltirana. Moj drug, koji je baš gotivi, je hteo da se fotografiše sa njom, ona nije htela. Bukvalno samo što ga nije oterala u tri lepe... - zaključuje izvor za 24sedam.

24sedam/N.V.
 

Podsetimo, Vesna je pre nekoliko dana nastupala i u jednoj poznatoj kafani u Skadarliji. Tada je razgovarala sa pripadnicima medija, ali ni tada nije bila preterano raspoložena.

Na sva pitanja je odgovarala kratko i bez poente, a kada smo je mi upitali da nam prokomentariše eksplicitne scene njenog zeta Relje u seriji "Besa", nije joj bilo drago.

24sedam/N.V.
 

- To ne znam, ja sam sinoć sletela iz Ciriha, nisam stigla ništa da vidim i da pročitam, tek ću - rekla je Zmijančeva za 24sedam, a kada smo pokušali da joj objasnimo o čemu se radi kako bismo dobili odgovor, burno je reagovala.

- Ne mogu ništa da komentarišem sada! - kratko i jasno je završila tada pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike