Vesna Zmijanac progovorila o odnosu sa ćerkom i zetom: Evo šta se krije iza scene sa aerodroma

16.11.2021

16:38

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica tvrdi da nema mesta spekulacijama da sa Nikolijom i Reljom nije u dobrim odnosima

Vesna Zmijanac progovorila o odnosu sa ćerkom i zetom: Evo šta se krije iza scene sa aerodroma
Copyright 24sedam/Katarina MIhajlović/ATA Images

Posle brojnih nagađanja da Vesna Zmijanac nije u dobrim odnosima sa ćerkom Nikolijom i zetom Reljom Popovićem, sumnju je dodatno podgrejala scena koja se nedavno odvila na beogradskom aerodromu.

Kako su za domaće medije saopštili očevici, njih troje su sa aerodroma izašli kao da se ne poznaju, dok je Vesna prva istrčala da uhvati taksi. Pevačica međutim tvrdi da nema mesta ovakvim nagađanjima, da ništa nije tako kako je izgledalo, kao i da je u potpuno normalnim i korektnim odnosima sa ćerkom i zetom.

Printscreen ,,Uživo sa Lukasom"
 

- U avionu smo potpuno sedeli drugačije - ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej...- rekla je Vesna za Telegraf i istakla da je u Cirihu na aerodromu, odakle su zajedno krenuli, razgovarala sa ćerkom i zetom, a da su u Beogradu krenuli svako svojim putem.

- Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? - ispričala je pevačica, a potom se osvrnula na drugu unuku koju je nedavno dobila.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Unuka mi je mnogo slatka, preslatka je, to je babina lutka. Čuvam je kad god mogu, juče su bili kod mene, onda ju je baba ljuljala - rekla nam je Vesna.

S obzirom da Nikolija i Relja čuvaju u tajnosti ime druge ćerkice, ni Vesna nije želela da to iznosi u javnost. Upitana o tome, ona je samo kratko rekla:

- Ne, to ne mogu da vam kažem, kad roditelji odluče o tome da pričaju neka pričaju.

Podsetimo, Nikolija i Relja imaju dvoje dece, petogodišnju ćerku Reu i naslednicu koju su dobili 17. jula ove godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike