Novi detalji tragedije: Kristina Kika Đukić je bila žrtva progonitelja?

10.12.2021

17:10

0

Za sada se sumnja na nepoznatu osobu koja je lične podatke nesrećne devojke objavljivala na internetu

Novi detalji tragedije: Kristina Kika Đukić je bila žrtva progonitelja?
Kristina Kika Đukić - Copyright Instagram printscreen

Tužilaštvo za Visokotehnološki kriminal ispituje da li je u slučaju smrti Kristine Kike Đukić izvršeno krivično delo proganjanje. Kako se navodi, postoji sumnja da je jutjuberka koja je pronađena mrtva u stanu na Obilićevom vencu bila žrtva proganjanja za sada - nepoznate osobe, koja ju je uhodila, ali i i objavljivala lične podatke nesrećne devojke na internetu.

Baka Prase

Sa druge strane, jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, priveden je nešto ranije u prostorije Odeljenja za Viskotehnološki kriminal MUP, zbog davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi smrti Kristine Đukić, piše dalje „Blic". Za sada, on se ispituje u svojstvu građanina, a ne osumnjičenog. Tek dalja istraga će utvrditi da li ima veze sa smrću mlade influenserke.

Podsetimo, zbog višegodišnjeg zlostavljanja koje je trpela na društvenim mrežama, Kristina Kika Đukić je podigla ruku na sebe u noći između 8. i 9. decembra. Bila jedna od omiljenih domaćih gejmerki, jutjuberki i influenserki, posebno među mađom populacijom.

Rođena je u Beogradu.

Bila je jedna od retkih devojka gejmerki kod nas, a u martu 2015. godine pokrenula je i svoj Jutjub kanal na kom je svakog dana postavljala klipove na kojima je igrala jednu od popularnijih igrica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike