Kiki život nije bio lak: Preživela vršnjačko i sajber nasilje, otac joj preminuo, a majka se borila sa kancerom (VIDEO)

10.12.2021

09:58

0

Autor: Marija Mitić

Poznati domaći influenser Stefan Pavlović Cale pogođen je odlaskom influenserke. Izneo je malo poznate detalje iz njenog života

Kiki život nije bio lak: Preživela vršnjačko i sajber nasilje, otac joj preminuo, a majka se borila sa kancerom (VIDEO)
Kristina Kika Đukić - Copyright Printscreen Youtube/Kika

Poznati domaći influenser Stefan Pavlović Cale pogođen je odlaskom influenserke Kristine Kike Đukić koju je poznavao, a koja je u noći između 8. i 9. decembra, u iznajmljenom stanu u Beogradu izvršila samoubistvo.

- Kika je bila mlada i lepa i vedra devojka i teško mi je da prihvatim da se ovako nešto dogodilo. Ovo su strašne stvari - počeo je Cale za Telegraf, a zatim progovorio o detaljima iz njenog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cale (@cale_official)

- Znam da joj život nije bio lak, izgubila je oca, majka joj se borila sa karcinomom i tu je bitku dobila. Bila je borac, trpela je i vršnjačko nasilje. Ovo je strašno... - dodao je Cale.

- Ništa nije ukazivalo na to da će ovako tragično da završi. Naša je obaveza da apelujemo na sve ljude da potraže pomoć kada im je potrebna, da se požale rodbini ili bliskim prijateljima. Za sve postoji rešenje samo ne dižite ruku na sebe. I molim sve ljude, suzdržite se od ružnih komentara, od vršnjačkog nasilja, od govora mržnje. 

Instagram printscreen
 

Kika je inače, u svojim videima na Jutjubu govorila o borbi sa karcinomom kroz koju je prolazila njena majka, kao i o ocu, koji je preminuo kada je ona imala tek dve godine. Takođe, govorila je o vršnjačkom nasilju koje je proživela, te o negativnim komentarima i pretnjama koje je dobijala na svim društvenim mrežama, a ponajviše od fanova Bake Praseta kada su njih dvoje, pre dve godine, upali u klinč.

Baka Prase joj se rugao i na konto perike koju je nosila, te je tu njenu tajnu odao u javnosti. Ona je onda bila primorana da svima u videu objasni da je nosi iz razloga jer je morala da se ošiša na kratko, a Bogdan Ilić je čak snimio i pesmu u kojoj ismeva i ponižava ovu devojku koja je tada imala tek 19 godina. Sav sadržaj u kojem je ismeva, Baka Prase je sinoć obrisao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike