„Svoj bih život poklonila tebi": Potresna poruka sestre tragično preminule jutjuberke (FOTO)

09.12.2021

15:13

0

Influenserka Kristina Kika Đukić je izvršila samoubistvo, a javnost je o tome obavestila njena prijateljica i koleginica Laura Tešanović

„Svoj bih život poklonila tebi": Potresna poruka sestre tragično preminule jutjuberke (FOTO)
Kristina Kika Đukić Instagram screenshot - Copyright Instagram screenshot

Vest da se poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila potresla je mnoge. Neutešna sestra tragično preminule mlade influenserke oglasila se tim povodom na društvenoj mreži Instagram, uopšte ne skrivajući koliko joj je teško. Takođe, ona je u okviru svojih storija naglasila da će datum sahrane otkriti naknadno.

- Da me neko pita za život moj, ja bih ga vrlo rado poklonila njoj - poručila je Ivana uz zajedničku fotografiju sa Kikom.

Instagram screenshot Ivana Malbašić
 
Instagram screenshot Ivana Malbašić
 

Podsetimo, Kristina Đukić je izvršila samoubistvo u svom stanu u noći između 8. i 9. decembra. Dugo je bila pod pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla - godinama je vodila i mučnu borbu sa „bulingom", vidom sajber nasilja.

- Užasna stvar se dogodila protekle noći. Apelujem na sve medije da pažljivo izveštavaju o ovom slučaju i o devojci koja se pet godina borila sa „bulingom". Molim vas imajte razumevanja", kroz suze je rekla Mira, prenose domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike