Ko je jutjuberka Kika (21) koja je izvršila samoubistvo: Poznata je i po skandalu sa Bakom Prasetom (VIDEO)

09.12.2021

12:19

0

Kristina Đukić započeli su prepucavanje na Jutjubu, a zatim se našli i na TV Prvoj

Ko je jutjuberka Kika (21) koja je izvršila samoubistvo: Poznata je i po skandalu sa Bakom Prasetom (VIDEO)
kika (1) - Copyright Instagram_kikax3

Prijatelji i rodbina jutjuberke Kristine Kike Đukić objavili su da je ona preminula u 22. godini, a njena prijateljica Laura je to i potvrdila na Instagramu. 

Kika je rođena u Beogradu 25. jul 2000. godine u Beogradu, gde je živela i radila kao jutjuberka i influenserka. Mlada devojčica veliku slavu je doživela kada je ušla u dramu sa poznatim kolegom Bogdanom Ilićem, poznatijim kao Baka Prase. Naime, njihov sukob eskalirao je do te mere da su svi mediji brujali o njihovom sukobu, da su se u jednom trenutku našli čak i u jutarnjem programu Prve televizije.

Kika i Baka su započeli dramu na Jutjubu, tako što su snimali posebne klipove prozivajući jedno drugo, a njihovi pratioci su sve slepo pratili i slušali. 

Inače, Kristina je započela Jutjub karijeru kao gejmerka, igrala je igrice, a potom je ušla u mnoge drame, koje su se istakle u sam vrh popularnosti. Međutim, ona se dugo borila sa teškim odrastanjem, a njena majka joj je bila najveća podrška u teškim trenucima. Međutim u jednom trenutku Kristina je objavila malo uznemirujući video, gde je njena majka palila njenu kosu. Naime, radi se o tretmanu koji frizeri uglavnom izbegavaju, da se paljenjem kose skidaju ispucali krajevi. 

Pored toga, izbacivala je i video snimke kako se dopisuje sa momcima preko aplikacije za upoznavanje ,,Tinder", a uglavnom je dobijala negativne komentare, budući da su mnogi smatrali da ne daje dobar primer omladini. Vrlo često je i njen način oblačenja bio diskutabilan, zbog čega je nedeljama dobijala negativne komentare, zbog kojih je često završavala u suzama, o čemu je i sama pričala u svojim video snimcima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike