Oglasila se Slađa Alegro nakon drame na nastupu: Morali smo da postupimo po pravilima!

09.12.2021

11:26

0

Pevačica je sinoć doživela neprijatnost kada je dojavljeno da je u klubu postavljena bomba

Oglasila se Slađa Alegro nakon drame na nastupu: Morali smo da postupimo po pravilima!
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Slađa Alegro doživela je sinoć pravu dramu kada je u klubu u Doboju gde je pevala poslata dojava o bombi.

Pevačica se trenutno nalazi još u Doboju, gde je odsela u jednom hotelu nakon nastupa, a kako bi objasnila o čemu je reč, poslala je saopštenje medijima.

- Nastup je prekinula policija jer su dobili dojavu o bombi. Po pravilima smo morali da prekinemo nastup koji je bio odličan, publika zadovoljna, ali takva je situacija. Tako da nema mesta panici - rekli su nam iz tima Slađe Allegro.

Instagram printscreen/SladjaAllegro
 

Podsetimo, sinoć je došlo do velike tenzije među posetiocima kluba u kome je baš srpska pevačica nastupala, kada je oko 23.50 časova, za sada nepoznata osoba, dojavila kako je navodno postavljena eksplozivna naprava u lokalu, te da će “za deset minuta doći do masakra”. Njen nastup je tada prekinut, a gosti lokala su evakuisani.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji su odmah izašli na mesto prijave, te evakuisali sve prisutne. Obavljenim protivdiverzionim pregledom objekta utvrđeno je da se radilo o lažnoj dojavi - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj, prenosi Srpskainfo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike