Oni su glavni krivci za lom u stanu Ane Kokić: Pevačica sve iznela u javnost! (FOTO)

24.12.2020

22:05 >> 22:03

0

Usred haosa koji ju je s vrata zatekao, uspela je i da nasmeje svoju publiku, jer je oborenu prazničnu dekoraciju ,,ispratila uz reči pesme ,,Trula višnja ko

Oni su glavni krivci za lom u stanu Ane Kokić: Pevačica sve iznela u javnost! (FOTO)
Copyright Ana Kokić ATAImages/Antonio Ahel
Pročitajte još:

Brojne poznate ličnosti s velikim ponosom već danima pokazuju kako su ukrasili svoje domove za praznike koji dolaze, međutim Ana Kokić posebno se istakla – oborenom jelkom i izlomljenim ukrasima, kao i novogodišnjim sijalicama koje sada vise sa stolice.

Naime, njeni kućni ljubimci napravili su, narodski rečeno, cirkus oborivši okićenu jelku.

Pored umršenih lampica, na sve strane po podu nalazili su se delići kugli, kojima je pevačica inače pažljivo ukrasila svoj životni prostor.

Ana Kokić Instagram screenshot

– Ko je kriv? – potpisala je ona objavu ,,glavnih krivaca” za lom koji ju je zatkao, a koji je ,,ispratila” Cecinom čuvenom ,,Trulom višnjom”, tačnije stihovima: ,,Pala sam u zoru, pala”.

Ana Kokić Instagram screenshot

– Ako neko želi da udomi ova dva preslatka, predobra, fina, dobra i mirna stvorenja, neka mu ne pada na pamet, jer će se debelo… – nastavila je sa šalom ona, koja se ubrzo zatim ,,bacila” na sređivanje, te ponovono kićenje jelke.

Ana Kokić Instagram screenshot

Inače, Ana je nedavno istakla da se posebno sprema za period kada budu ukinute mere, uvedene zbog čitave situacije sa koronavirusom.

– Spremam se psihički kad prođe korona, da snimam pesme i spotove. Mislim da treba još malo sačekati, još nismo u glavi svi spremni za nove pobede, jer ne znamo koliko će ovo da traje. Ja se nadam da će brzo proći i da ćemo moći da se družimo. Ljudi koji su u umetnosti najviše su oštećeni u ovoj situaciji, ali šta sad – iskrena je u ,,Premijeri” bila ona, govoreći na tu temu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike