Oteto-prokleto! Mina Kostić i Džej investirali zajedno veliki novac, a onda je sve propalo!

07.12.2021

08:42

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica ne krije da su prošli kao bosi po trnju

Oteto-prokleto! Mina Kostić i Džej investirali zajedno veliki novac, a onda je sve propalo!
mina kostic, dzek - Copyright Ata Images, 24sedam/N.V.

Na jučerašnji dan, 6. decembra, pre tačno godinu dana, napustio nas je pevač Džej Ramadanovski. Pevačica Mina Kostić, koja je sa njim dugo godina bila bliska prijateljica, govorila je o pevaču ovim povodom, istakavši da su zajedno mnogo toga prošli - i dobrog i zlog.

Mina je, međutim, po prvi put pomenula jedan poduhvat koji je načinila zajedno sa Džejom, i time otkirla da su zajedno sagradili zgradu, koju su potom izgubili.

24sedam/N.V.
 

- Družila sam se sa Džejom, bila sam deo njegovog života. Ne znam kome sve nismo pevali, a skoro da smo uvek radili zajedno. Čak smo i jednu zgradu sagradili zajedno - prisetila se pevačica Mina Kostić svog prijateljstva sa Ramadanovskim, pa objasnila:

- Investirali smo u tu zgradu. Verovali smo tim ljudima sa kojima smo radili, i na kraju smo prošli kao bosi po trnju. Ta zgrada i danas postoji, neko drugi je uzeo novac. Ali, na kraju to nije ni bitno. Oteto - prokleto. Sve te materijalne stvari dođu i prođu, objasnila je Mina Kostić za Kurir.

Podsetimo, na jučerašnjem pomenu Džeju Ramadanovskom, Mina Kostić govorila je za 24sedam. Pevačica nije krila koliko joj je teško što Džeja nema već godinu dana, u kakvom je odnosu sa njegovom porodicom, a posebno je izdvojila pevačevu ćerku Mariju, sa kojom je najbliža.

Džej Ramadanovski ATAImages
 

- Stvarno je tužno i teško. Imam prelepe uspomene sa Džejom. Družili smo se i sarađivali, stvarno sam ga volela. Kad treba da otpevam neku njegovu pesmu knedla mi je u grlu. Naravno da sam u kontaktu sa njegovom porodicom. Sa Marijom se stalno dopisujem, ona nije spremna da daje izjave, sprema pesmu... Teško je, ali mora da izdrži - rekla je Mina i dodala:

- Prvo čega se setim je njegova razdraganost, njegov osmeh, vedar duh i dobrota. Ostaće mi u lepom sećanju i on i njegove kolege sa kojima sam se družila. Vidim Džeja kroz Mariju, ona prelepo peva i liči na njega. Bio je jedinstven u svemu - poručila je pevačica za 24sedam.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike