Suzana Petričević se koronom zarazila u automobilu: Već po prvim simptomima je znala da nešto nije u redu

18.11.2020

12:18

0

Glumica se požalila kako su je pekle oči, te da se od umora otežano kretala. Prema njenim rečima, šest dana kasnije - nastupila je i temperatura

Suzana Petričević se koronom zarazila u automobilu: Već po prvim simptomima je znala da nešto nije u redu
Copyright Suzana Petričević Printscreen ,,Nedeljom u pet"

Glumica Suzana Petričević tvrdi da se koronavirusom zarazila u automobilu, a i da iz tog vozila nije jedina izašla s ovom pošasti. Uključivši se u jutarnji program na Prvoj televiziji, otkrila je detalje svog zdravstvenog stanja, a onda i pobrojala simptome zbog kojih je odmah znala da nešto nije u redu.

– Sada sam dobro, ovih dana non-stop kuckam u drvo, što kažu. Prošle su te temperaturčine, kako sam ih nazvala, i jedan težak grip. Jako sam tužna. Juče sam oplakala odlazak kolege Bekjareva, smatram to nepravdom. Toliko sam verovala da će se oporaviti. Mi smo svi u kontaktu, glumci koji smo se razboleli. Glas mi jos uvek nije okej, nemam kondicije i nisam jos fit, biće bolje nadam se – počela je Suzana.

Ivan Bekjarev ATAImages/Antonio Ahel

– Tačno znam kako sam se zarazila, iako je to nezahvalno. Bila sam u automobilu više od dva sata. Taj mali prostor… Imali smo maske, ali svi mi iz tog automobila smo zaraženi. Ne postoji drugi trenutak koji bih mogla da navedem, a da se nisam pridržavala mere, jer apsolutno poštujem sve – iskrena je bila glumica.

– Eto, mogu da preporučim da izbegavate male prostore, jer koji god da je virus ako ste 2,3 sata na tako malom prostoru ne možete, a da se ne zarazite, nijedna maska vam tu ne može pomoći. Niko od nas čak nije ni kašljao, a kamoli bio bolestan ili da je znao da je bolestan.

Suzana Petričević otkrila prve simptome

– Prvo su me pekle oči, umor zbog kog sam se jedva popela uz stepenice i to je najavljivalo da nije nešto u redu. Šestog dana sam dobila malu temperaturu oko 37, a već od devetog sam imala ozbiljnu groznicu i do 39 temperaturu. Ja sam 2016. godine imala ozbiljan grip on se tada jeste završio upalom pluća i dva meseca sam se borila. Na svu sreću sada se nije završilo upalom pluća. Nema pravila sto se tiče teparije, to uzimam sve po protokolu i to samo lekare treba da slušate.

Pročitajte još:

U čast Ivana Bekjareva: TV emisija kao epitaf za velikog glumca (VIDEO)

Milica Milša o borbi sa koronavirusom: Osećala sam se kao da mi vanzemaljac rovari, ruši i buši po telu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike