Marina mu duguje više od 100.000 evra?! Mirković, bez dlake na jeziku: Radila je „na ćoravo", daleko joj lepa kuća!

05.12.2021

17:31

1

Zbog sukoba s pevačicom, producent je i dalje u samom fokusu javnosti. Progovorivši javno na tu temu i tvrdeći da ona laže, objašnjava i kako je uopšte došlo do „pucanja i paljbe"

Marina mu duguje više od 100.000 evra?! Mirković, bez dlake na jeziku: Radila je „na ćoravo", daleko joj lepa kuća!
Saša Mirković ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Mirković, producent i menadžer Ace Lukasa, kao gost jedne emisije odgovorio je na svaku oštru reč pevačice Marine Visković, te otkrio svoju istinu, pa onda i kako je uopšte došlo do sukoba o kom se već danima unazad piše. On tvrdi da ona, u stvari, duguje veliku sumu novca, njemu koji joj je najviše pomogao kada joj je bilo veoma teško.

Radila je tezge na „ćoravo"!

- Sve je laž, ono što je ona rekla. Ona ima svog menadžera, to je njen rođeni brat. Probali su neke tri svirke da sakrije od produckije, ja sam kao direktor njene kuće reagovao, ne kao njen menadžer, jer ja to nisam. Ja sam samo Aci Lukasu menadžer. Sve što je navela, neke cifre, nije istina. Postoji zvaničan mejl koji je advokatski tim naše kuće sastavio za raskid ugovora, koliko treba da isplati, a to je 108.000 evra i to zašto je prekrišila ugovor i radila tezge na „ćoravo". Meni nije jasno, dođe neko da gradi karijeru, pa peva iza leđa... Ali dobro, svako ima pravo da bira, ja u to ne ulazim. Daleko njoj lepa kuća i sve joj najbolje želim u životu. Postoje neke obaveze koje moraju da se reše, da li će to ići za sporazumno, za stolom u četiri oka ili sudskim putem, nije do mene - izjavio je Saša u „Premijeri - Vikend Specijalu" pa naglasio da se s Marinom nije čuo, niti za tako nečim ima želju.

 

 

To ne priliči jednoj dami...

- Nemam razloga niti želju da se čujem sa njom. Ona me je zvala mnogo puta, ali ja stvarno ne želim da se sa njom čujem. Postoji ljudi koju su za to zaduženi. Na kraju krajeva, ona je dovela do toga da sada postoje već neke uvrede na moj račun, koje su bespotrebne i pre svega lažne. To ne pričili jednoj dami, ako je uopšte dama - priča dalje Mirković i otkriva da je on taj koji joj je pomogao kada je bila zabranjena u gradu.

Nigde je nije bilo!

- Mnogi bi očekivali da kažem da sam najviše pomogao Mariji Šerifović, ali neću reći njeno ime. Uvek se provlači da sam njoj najviše učinio, ali mislim da sam najviše pomogao upravo Marini Visković, koja je bila zabaranjena u svim kafićima i lokalima u gradu. Najponosniji sam na saradnju sa Miroslavom Ilićem i Acom Lukasom, ali Marini sam najviše pomogao, jer je nije bilo nigde - zaključuje on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike