Oca svoje ćerke krivi za sve, a novog dečka rado pokazuje: Ovaj muškarac je osvojio Suzanu Perić

05.12.2021

14:28

0

Modna kreatorka ponovo uživa u ljubavi

Oca svoje ćerke krivi za sve, a novog dečka rado pokazuje: Ovaj muškarac je osvojio Suzanu Perić
Copyright Foto: Irina Duplevskaja

Suzana Perić, modna kreatorka, predstavila je javnosti novog dečka sa kojim već neko vreme uživa u ljubavi. U pitanju je Goran Kovačević, kuvar koji živi u Velikoj Britaniji.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Iako nikada nije volela da ističe svoj privatan život, Suzana sada ne krije koliko je zaljubljena. Prvi put je partnera predstavila na događaju koji je organizovan povodom dolaska Džonija Depa u Srbiju, a već tada se moglo videti da je srećna i zaljubljena.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Inače, Suzana je pre 10 godina bila u braku sa Branislavom Perićem, sa kojim je dobila ćerku Tifani. No, o njemu je retko pričala, a jednom prilikom je priznala da nisu bili jedno za drugo.

- Ja sam se pre deset godina razvela i uopšte nisam pokušala kasnije, jer ja tačno znam šta želim, šta ne želim. Želim visokog, plavog, sa plavim očima i tako dalje, a ja u stvari to nisam želela, to nisu pravi postulati. Sad znam kakvog bih čoveka želela, trebalo mi je vremena da sazrim. Naš brak uopšte nije bio problematičan, on je divan čovek i dobar otac našeg deteta, ali smo jednostavno dva suprotna bića, nismo partneri. Nisam ja imala greške, samo je on imao greške. On bi isto to rekao. Ja sam želela da on bude nešto što nije, ja sam njega obojila drugim bojama, on je poslušao te moje želje i pravio se da je takav. Ja sam se udala sa 25 godina, završila sam prestižni fakultet, sad bi trebalo po postulatima mojih roditelja da imam brak. On je kriv što je prihvatio pravila koja sam ja postavljala, nije se suprostavljao - istakla je Suzana svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike