Jelena Tomašević je jedno vreme živela sa ovom našom pevačicom: E, to je bilo pevanje po stanu (FOTO)

16.11.2021

18:19

0

Autor: Marija Mitić

I danas su bliske prijateljice

Jelena Tomašević je jedno vreme živela sa ovom našom pevačicom: E, to je bilo pevanje po stanu (FOTO)
tomašević - Copyright ATAImages/ A.A.

Kada je iz Kragujevca došla u Beograd i krupnim koracima krenula da gradi karijeru, koja će se kasnije ispostaviti kao veoma uspešna, Jelena Tomašević delila je stan sa još jednom pevačicom.

Naime ona i njena imenjakinja iz "Nevernih beba", Jelena Pudar, bile su cimerke, a i danas su bliske prijateljice.

- Kad sam se preselila iz Kragujevca u Beograd 2005. godine, jedno vreme smo Jeca Pudar iz "Nevernih beba" i ja bile cimerke - otkrila je na Instagramu Tomaševićeva, koja se i danas sa njom rado provodi vreme, kao i njihove ćerke.

 

 

- E to je bilo pevanje po stanu… Družile smo se i u našem Kragujevcu, dolazile jedna drugoj na koncerte, pevale u "3k duru" i eto prođe 20 godina k'o dlanom o dlan... A danas su nam Nika i Nina ugrejale srca - zaključila je pevačica, pomenuvši svoju i koleginicinu ćerku.

Podsećanja radi, Jelena Tomašević sa glumcem Ivanom Bosiljčićem ima devetogodišnju ćerku Ninu, koja takođe, poput mame ima talenat za muziku, pa tako pohađa muzičku školu.

- Dok je bila mala ona je stalno gledala kako je moguće da smo u isto vreme na televizoru i u kući, sada se navikla i saživela sa tim. Nina ima svoj život sa drugaricama i školom, ponosna sam na nju kako se normalno ponaša i koliko je vredna devojčica. Jako je razigrana i vedrog duha, a mogu da kažem da joj mnogo ni ne prija kada smo u nekoj gužvi, pa ljudi hoće da nas slikaju. Nju ne interesuje još uvek javni život i javni posao. Neka se bavi čime god želi i mi ćemo je podržati, ali za sada ne iskazuje želju za javnim poslom, iako je treći razred muzičke škole - rekla je Jelena ranije za Blic.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike