Zbog navike Nikoline Kovač, njen suprug dobija čudne snimke!

11.11.2021

22:04

0

Nikome nije bilo jasno zašto radi to što radi, ali je sada svima objasnila

Zbog navike Nikoline Kovač, njen suprug dobija čudne snimke!
Nikolina Kovač i Saša Kapor ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Estradni par Nikolina Kovač i Saša Kapor u braku su već sedam godina, a kao kruna njihove ljubavi došlo je dvoje dece - sin Nikolaj i ćerka Nikoleta. Pevačica nije skrivala da je posle porođaja nabacila višak kilograma, te je stoga počela da vežba i danas veoma vodi računa o zdravom životu. Međutim, to nije bilo bez posledica.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Naime, iako je nekada držala dijete, sada tvrdi da je za njenu vitku liniju zaslužan brzi hod koji poslednjih godina praktikuje. No, kada nema vremena da prepešači 20 kilometara, ona i trenutke za decom koristi za trening što zna da začudi njene komšije, pa i supruga.

- Kada ne stignem da vežbam onda po kući prepešačim oko 5 kilometara. Često šetam Nikoletu u kolicima, ali ubrzano, guram kolica i tako praktikujem brzi hod. Tražim vremenski prostor da mogu da vežbam, a često ta dva sata u toku dana nemam, pa se onda snalazim i vežbam u među prostoru. Kada je bila korona i kad smo bili svi zatvoreni, ja sam bukvalno hodala po kući od sobe do sobe, po terasi, koja je inače jako dugačka, i išla sam gore - dole - ispričala je Nikolina u emisiji "Zvezde Granda Specijal", na šta se nadovezao Kapor i otkrio kako komšije reaguju na Nikolinino vežbanje po terasi.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- U početku vrlo čudno, jednom mi je naš kum poslao snimak i pita "šta se dešava sa Nikolinom, šeta gore - dole po terasi?" , ja rek'o "Nije još ništa, javiću ti". Nekad mi gledamo televizor, a ona brzim hodom ide gore- dole, često je gledam i ne verujem, ali šta ću, moram da zabavljam decu dok ona šeta - kroz osmeh je rekao Kapor i istakao da svoju suprugu podržava u svemu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike