Poruka koja je izostala: U jeku priča o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika, isplivali novi detalji (FOTO)

04.12.2021

19:39

0

Poznati par je rešio da stavi tačku na svoj brak, posle pune decenije velike ljubavi

Poruka koja je izostala: U jeku priča o razvodu Jovane Pajić i Saleta Tropika, isplivali novi detalji (FOTO)
Jovana Pajić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vest o razvodu Jovane Pajić i Aleksandra Cvetkovića, Saleta Tropika, mnoge je iznenadila. Fanovi koji su ih godinama unazad pratili s punom pažnjom i na društvenim mrežama uglavnom su bili u prilici da ih viđaju u porodičnom okruženju i nasmejane kao da je sve u savršenom redu. Međutim, malo kome je do sada „zapala za oko" jedna stvar. 

Pevačica je poslednju zajedničku fotografiju sa svojim uskoro i zvanično bivšim izabranikom objavila pre oko godinu dana, čestitajući im oboma godišnjicu braka, te želeći još mnogo lepih godina. Krajem novembra ove godine takva poruka je izostala. 

- Odrasli zajedno i još uvek to činimo. Želim nam još ludosti, živaca, strpljenja, ljubavi, osmeha i zdravlja! - poručila je 2020. Jovana, uz fotografiju sa crkvenog venčanja. 

 

 

S druge strane, frontmen „Tropika" je zajedničku fotografiju s Pajićevom objavio pre nešto manje od dva meseca.

 

 

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - potvrdila je Jovana nedavno za „Blic".

Podsećanja radi, Jovana i Sale su se venčali 8. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Zajedno sa svadbenim veseljem, njihovo sudbonosno „da" je bilo prikazano u emisiji „3 x Da", koja je bila veoma popularna.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike