Marija Šerifović razlog kraha braka?! Oglasio se Sale Tropiko i otkrio istinu

04.12.2021

08:32

0

Pevač nije želeo da se šire dezinformacije o razvodu Jovane Pajić i njega

Marija Šerifović razlog kraha braka?! Oglasio se Sale Tropiko i otkrio istinu
Sale Tropiko i Jovana Pajić - Copyright ATAImages/ A.A.

Estradni par Aleksandar Sale Cvetković i Jovana Pajić rešili su da stave tačku na svoj deceniju dug brak. Kako to obično biva, u javnosti je počelo da se spekuliše šta je dovelo do kraha njihove ljubavi. Jedna od tih stvari je da je Jovanino druženje sa koleginicom Marijom Šerifović bio razlog, ali je Sale odmah rešio da na to stavi tačku.

Printscreen/YouTube/Marija Serifovic
 

Naime, on se oglasio na svom nalogu na Instagramu, te zamolio sve da se ne šire dezinformacije.

- Dragi mediji, u ime fenomenalne dugogodišnje saradnje, zamolio bih vas da se ne bavite spekulacijama i uvlačenjem Marije Šerifović ili bilo kojih drugih osoba u naš odnos, jer nema mesta plasiranju dezinformacija i senzacionalističkom pristupu. Kako bismo ovo rešli kao zdravorazumni i civilizovani ljudi ovde ću staviti tačku na dalje komentarisanje apsolutno netačnih informacija. Hvala na razumevanju - piše u Saletovoj objavi.

Instagram printscreen/greenoffice
 

Podsetimo, Jovana i Sale su se zajednički oglasili i potvrdili da se razvoda.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana za Blic.

Identičnu izjavu poslao je i Saše Tropiko svim medijskim kućama.

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu s pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je on.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, Jovana i Sale venčali su se 8. novembra 2011. godine, a ono što je zanimljivo jeste da je njihovo venčanje gledala cela Srbija i šire, s obzirom na to da su to učinilu u emisiji "3 x Da" koja se u to vreme emitovala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike