Nataša Bekvalac „prodaje priču” da je na dijeti, ćerka je raskrinkala

26.11.2021

13:38

0

Prema rečima njene naslednice pevačica obožava da jede slatkiše

Nataša Bekvalac „prodaje priču” da je na dijeti, ćerka je raskrinkala
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ćerka Nataše Bekvalac preuzela je pevačicin telefon i raskrinkala majku. Naime, ona je nedavno ostavila cigarete, a sada muči muku sa viškom kilograma. Prema rečima njene starije ćerke Hane, Bekvalčeva „prodaje priču” da je na posebnom režimu ishrane, ali zapravo istina je potpuno drugačija. 

Naime, kako je ona objasnila, Nataša se ne pridržava saveta nutricioniste, i obožava slatkiše, te je tako mlađoj naslednici pojela gumene bombone. 

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu i za njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona. Uzela joj ih je iz ruke, a svima govori kako je na Ani Petrović već mesecima, a u stvari to su lažne informacije. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i nemojte da slušate šta vam ljudi govore na Instagramu zato što je ovo jedna velika laž - ispričala je Natašina ćerka Hana. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Inače, sve vreme dok je pevačicina naslednica pričala, Bekvalčeva je sedela kraj nje i posmatrala je ćutke, ne želeći da demantuje reči svoje ćerke. 

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno otkrila da je skoro tri godine singl i da joj to u potpunosti odgovara. 

- Tako bih volela da odgovorim potvrdno, ali mislim da nešto nije u redu sa mnom, sad se već brinem. Baš sam se požalila svojoj terapeutkinji pre nekoliko dana, evo treća će godina, a ja cvetam - ispričala je pevačica ranije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike