Lukas je sa Ksenijom Pajčin živeo godinu dana! U knjizi i o nesrećnoj pevačici: Samo sam joj jedno tražio!

13.06.2021

14:49 >> 15:25

0

Kada bi ga pitali da je opiše u dve reči, odgovorio bi - dobar čovek. Lepa, a nesrećna

Lukas je sa Ksenijom Pajčin živeo godinu dana! U knjizi i o nesrećnoj pevačici: Samo sam joj jedno tražio!
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas u knjizi „Ovo sam ja”, do koje je redakcija 24sedam uspela da dođe, između ostalog opisao je i period koji je proveo s pevačicom Ksenijom Pajčin. I danas, očito, smatra je „najlepšom ženom koja je koračala beogradskim asfaltom”.

Ksenija je, podsećanja radi, preminula 16. marta 2010. godine. Ubio ju je tadašnji dečko, Filip Kapisoda, a zatim presudio i sebi.

Pročitajte još:

Pišući o ženama koje su obeležile njegov život, Lukas nije mogao a da ne spomene i nesrećnu Kseniju, kao i strast koja ih je vezivala, a taj odlomak prenosimo vam u celosti.

„Ksenija je prerano okončala život… Sigurno najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. U jednoj anketi časopisa „Duga”, krajem devedesetih godina, naj Beograđankom svih vremena je proglašena Olivera Katarina, a na drugom mestu, po izboru uglednih Beograđana, bila je Ksenija Pajčin.

Ksenija Pajčin ATAImages/Miloš Rafailović

Živeli smo zajedno godinu dana. Kad bi me neko pitao da je opišem u dve reči, odgovorio bih: dobar čovek. Lepa a nesrećna. Razlozi su bili velika nesigurnost i neverovanje u sopstvene mogućnosti. Kad je bila u kući, čitala je sve novine i gledala televiziju, ali samo ono što se odnosi na estradu.

– Kako je ova uspela, a ja ništa? – pitanje koje se najčešče moglo čuti.

U novinama je svašta pisalo o njoj, između ostalog da je težak narkoman. To se nije uklapalo u sliku koju je odavala: lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala. Od nje sam tražio samo jedno: da ne priča novinarima o našoj vezi. I ona je to poštovala. A san svakog muškarca bio je da se slika sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da budemo zajedno svakodnevno nego na naslovnim stranama.

Ubeđivao sam je da ide u inostranstvo. Da ostavi pevanje. Bila je rođeni foto-model. Fotografi su balavili kad su je snimali.

Pročitajte još:

Naša veza bila je strasna i iskrena, bez kalkulacija. Mogao sam da kažem šta mislim, kakve želje imam. Za razliku od većine žena s kojima sam bio u vezi, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kad smo bili rastavljeni, samo sam na nju mislio. Pevao sam na jednoj lepoj terasi u Sutomoru. Za vreme kratke pauze, pisao sam Kseniji poruku. Nabrojao sam sve šta ću joj raditi i šta će ona meni raditi. Završio sam poruku i ispravljao greške…

– Aco, gotova pauza – čuo sam kolegu i ustao.

Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je proletelo – nisam valjda…

Dok sam pevao posmatrao sam telefon ostavljen na stolu. Neprestano je svetleo. Stizale su poruke i ja sam znao ko ih šalje.

Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Završio sam turu pesama i s nestrpljenjem uzeo telefon. Bio je pretrpan porukama s istog telefona. Moja druga supruga Nataša primila je poruku umesto Ksenije. U jednoj poruci – samo psovke. U drugoj – samo kletve. Trećoj – kombinacija psovki i kletvi. Pa sve ispočetka.

Kad smo Ksenija i ja prestali da živimo zajedno, retko smo se viđali, ali smo ostali prijatelji. Ona je to zasluživala. Čitao sam u novinama da se zabavlja s nekim manekenom, bratom poznatog rukometaša Kapisode. Momak je zaista bio zgodan. Kad sam ga upoznao, on mi se predstavio na način koji govori o njegovoj nesigurnosti i narcisoidnosti.

– Ja sam Ksenijin dečko – predstavio se.

– Imaš li ti ime, Ksenijin dečače? – pitao sam, a on nije osetio ironiju u mom glasu jer je bio previše obuzet lažnom predstavom o sebi.

Otišla je s ovog sveta na najstrašniji način: ubio ju je dečko s kojim je živela. Nesigurni maneken, zaslepljen ljubomorom, ubio je Kseniju i sebe. Kad danas razmišljam o njoj, svestan sam da je imala suicidnu crtu i nesvesno je, ali ne i slučajno izabrala čoveka s kojim je okončala svoj kratki život.

Nataša

Moju drugu ženu sam upoznao 1999. godine u Ofenbahu u Nemačkoj. Kad je ušla u kafić s jednom drugaricom osetio sam da me je pogodila Amorova strela. Blenuo sarn kao sivonja. Kad bi me sada neko naterao da opišem kako je tada izgledala, ne bih umeo. A izgledala je fantastično.

Nataša je rođena u Nemačkoj. Živela je u Hajdelbergu. Njen otac je Beograđanin, a majka Italijanka. Dobitna kombinacija za lepotu. Plavokosa, dugonoga, vlasnica lepog lica i tela.

Toliko sam bio zaljubljen da nisam odmah shvatio Natašinu igru. Bio je to sudar dva jaka ega. Imala je pravila, koja su uvek favorizovala iskijučivo nju. Onda sam ja, koji inače živim van svih pravila, počeo da izmisljam pravila.

Kasno sam shvatio da sam u svojoj zaljubljenosti samo kopirao njena pravila! Moja pravila su u stvari bila već postavljena i usvojena njena pravila. Počeo sam da se menjam. I to je strašno saznanje, stalna unutrašnja borba i preispitivanje.

Nataša i Aca Lukas, iz knjige ,,Ovo sam ja”, Foto: 24sedam

Mučio sam se jer sam navikao da živim po svojim pravilima. Kad sve saberem, nijedna žena s kojom sam duže bio u vezi nije htela da me prihvati ovakvog kakav sam. Sve su htele da me promene. Da budu sa Acom Lukasom, koji je samo fizički Aca Lukas, a mentalno slika ili predstava kakvu one imaju o idealnom partneru. Znam da je teško živeti sa mnom. Zato je meni, kad sve saberem, najbolje kad živim sam, jer znam koliko vredim i koliko mogu da dam. Još se nije rodila ta koja će to shvatiti; prvo ti uzme prstić, pa šaku, pa celu ruku a da se ona pritom ne menja…”

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike