Marijana Mićić samo što se nije porodila! Voditeljka pozirala sa trudničkim stomakom (FOTO)

02.12.2021

20:05

0

Glumica i njen verenik će kroz mesec dana postati roditelji

Marijana Mićić samo što se nije porodila! Voditeljka pozirala sa trudničkim stomakom (FOTO)
marijana mićić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka i glumica Marijana Mićić je na pragu da se porodi. Naime, ona i njen verenik Miloš sa nestrpljenjem iščekuju prinovu, a u prilog tome, ona je počastila pratioce najnovijom fotografijom iz porodičnog doma sa trudničkim stomakom. 

Marijana je ušla u deveti mesec trudnoće, a uskoro će se ostvariti i u najlepšoj životnoj ulozi, zbog čega je neizmerno srećna, što govori i njen osmeh na licu.

 

- Zdravo decembru, ti si poslednji, pa budi najbolji - napisala je Mićićeva u opisu fotografije na Instagramu, a komentari podrške i čestitke samo su se nizale. 

Inače, voditeljka se nedavno suočila sa neprijatnim porukama, uvredama i pretnjama i to samo zato što se vakcinisala u poodmakloj trudnoći, a njen nalog na Instagramu je bio hakovan nešto više od 24 sata.

Instagram printscreen/micicmarijana
 

Podsetimo, Marijana je prvi put pokazala svoj trudnički stomak u sedmom mesecu trudnoće. Izlaske iz kuće je svela na minimum, a kako se pisalo u domaćim medijima, Marijana navodno čeka devojčicu, a lepu vest da je u blagoslovenom stanju, donedavno su znali samo njeni najbliži. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike