Danas je lepotan sa isklesanim telom, a ranije je bio sićušan dečak: Srpski Kazanova pre 20 godina (FOTO)

30.11.2021

20:46

0

Maneken uživa u braku sa Latinoamerikankom, a pre nekoliko godina je bio u vezi za popularnom pevačicom

Danas je lepotan sa isklesanim telom, a ranije je bio sićušan dečak: Srpski Kazanova pre 20 godina (FOTO)
ruski_car_17122019_0019 - Copyright M.M./ATAImages

Poznati maneken i profesionalni trener Vlada Vuksanović povukao se iz javnosti i posvetio porodici. Srpski Kazanova, kako je ranije nosio epitet, danas uživa u ljubavi sa Dahianom Vuksanović sa kojom je osnovao porodicu. 

Ako je suditi na osnovu objava na Instagramu, Vuksanovića je uhvatila nostalgija za detinjstvom, pa je sa svojim pratiocima na Instagram profilu podelio uspomenu sebi dragu uspomenu. Poznato je da je proputovao pola sveta, a sada je Vlada sa pratiocima podelio fotografiju iz Sidneja, kada je bio dečak. 

Instagram printscreen/vladavuks
 

Tada je bio mršavi dečačić, a danas opasan frajer sa isklesanim telom i mišićima. I ranije je imao nemirnu frizuru, kakvu i danas ima. Vuksanović ima 43 godine, a vreme kao da je stalo za njega. 

Inače, nekadašnji maneken i njegova supruga Dahiana, imaju dvoje dece. Naime, lepa Latinoamerikanka je Vuksanovću podarila ćerku Valentinu i sina Teodora. 

 

 

Podsetimo, Vlada je svojevremeno bio najpoželjniji miškarac, a domaćoj javnosti ostao je poznat i po emotivnoj vezi sa popularnom pevačicom Natašom Bekvalac, sa kojom je u ljubavi bio 2012. godine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike