Sofija Vergara proglašena za najplaćeniju glumicu, ali se ipak žali: Zbog dobrog izgleda ne mogu da glumim običnu devojku

18.11.2020

06:30 >> 17:31

0

Autor: N. Lisinac

Bujni atributi su nešto što je upravo i proslavilo lepu Kolumbijku

Sofija Vergara proglašena za najplaćeniju glumicu, ali se ipak žali: Zbog dobrog izgleda ne mogu da glumim običnu devojku
Copyright Sofija Vergara Profimedia

Zvezda serije “Moderna porodica”, Sofija Vergara nedavno se našla na samom vrhu Fobsove liste najplaćenijih glumica. Ono što je sigurno pomoglo njenoj velikoj popularnosti i uspehu u svetu glume, jeste njena savršena figura i obline po kojima je veoma poznata.

Kako je i sama pre nekoliko godina istakla, još u mladosti je shvatila da će joj dobar fizički izgled pomoći u karijeri, no, zbog toga je ipak ima i mali problem jer već dugo ne može da nađe ulogu “dostojnu” njene lepote.

– Zbog svog izgleda ne mogu da glumim neku običnu devojku. Zbog toga se trudim da pronađem uloge u kojima mogu iskoristiti izgled, ali i talent – rekla je svojevremeno Vergara.

Sofija Vergara Profimedia

Iako joj je fizički izgled dosta pomogao u karijeri Sofija kaže da su je muškarci upravo zbog toga često proganjali.

– Bila sam jako mršava i imala sam velike grudi. Muškarci su me proganjali i to je bilo naporno – rekla je ona.

Podsetimo, Vergara, koja je trenutno sudija u emisiji “America’s Got Talent” – zaradila je neverovatnih 43 miliona dolara u poslednjih 12 meseci u plati i angažmanima, te se time pomakla sa drugog mesta Forbsove liste od prošle godine.

Kolumbijka je zarađivala 500.000 dolara po epizodi u poslednjoj sezoni Emijem nagrađene “Moderne porodice” koja je prestala sa snimanjem početkom ove godine, a Forbs je procenio da će zaraditi “barem 10 miliona dolara po sezoni” za “AGT”, jednu od najpopularnijih takmičarskih emisija u SAD.

Pročitajte još:

Sofija Vergara glasala na izborima u SAD: Za koga se opredelila? (FOTO)

Sofija Vergara najplaćenija glumica na svetu!

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike