Piksijeva ćerka otvorila garderober: Kraj mu se ne nazire, sve u belim tonovima, a jedno privlači posebnu pažnju (FOTO)

29.11.2021

22:42

0

Naslednica slavnog sportiste čeka treće dete, a u trudničkim danima uživa iako se požalila da više ništa ne može da obuče

Piksijeva ćerka otvorila garderober: Kraj mu se ne nazire, sve u belim tonovima, a jedno privlači posebnu pažnju (FOTO)
20180527mmVencan36 - Copyright MN Press

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, trenutno je u drugom stanju i čeka treće dete sa svojim suprugom Hugom Valenteom. Iako se ne eksponira preterano, uvek je zanimljiva javnosti i pripadnicima sedme sile, a njen nalog na Instagramu privlači posebnu pažnju zbog objava. Jedan od njenih poslednjih storija, na kom je pokazala svoj garderober, napravio je potpunu pometnju.

MN Press
 

Nema ko nije ostao bez daha pre svega zbog veličine garderobera, u kom svaka stvar ima svoje mesto. Anja je, kako se može primetiti, vodila računa o svakom detalju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Valente (@anja)

 

Cipele, čizme, torbe, bunde, haljine, kaputi, sve ima svoje mesto, a posebnu pažnju privlači i kristalni luster. Naravno, kakav bi to garderober bio da nema velikog ogledala? Kako se može videti, ono se prostire preko celog zida, te se tako može videti veliki deo garderobera, koji je u nežnim tonovima, a dominira bela boja.

Instagram printscreen/anja
 

Anja se našalila sa svojim pratiocima da, zbog trudničkog stomaka, više ništa ne može da obuče jer joj je sve malo.

Podsetimo, Hugo i Anja su 2016. godine dobili ćerku Indiju Rouz, da bi se tri godine kasnije rodila njihova druga mezimica Kasija Ginza. Za svoju oazu odabrali su Pariz, a Anja je u poslednje vreme smanjila aktivnosti na društvenim mrežama kako bi uživala u trudničkim danima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike