Kremirana Halina Hačins mesec dana nakon ubistva

22.11.2021

15:53

0

Autor: Marija Mitić

Mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a pokopu njenog pepela prisustvovaće samo najbliži prijatelji i porodica

Kremirana Halina Hačins mesec dana nakon ubistva
Tan2021-10-24_44518389_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Andres Leighton

Snimateljka Halina Hačins, koja je tragično nastradala pre mesec dana na snimanju filma "Rđa", kremirana je ovog vikenda.

Kako prenosi "People", mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a pokopu njenog pepela prisustvovaće samo najbliži prijatelji i porodica.

- Samo porodica i bliski prijatelji biće prisutni kada pepeo pokojne snimateljke bude pokopan na tajnoj lokaciji - rekli su iz PR službe porodice snimateljke, za ovaj magazin.

Profimedia
 

Halinin suprug, Metju Hačins izjavio je da je njen odlazak uništio snove njihove porodice.

- Halina je bila ljubav mog života. Tišinu zbog njenog večnog odlaska osećamo kao zagušljivu tišinu u našem domu. Dok pričamo njenu priču, naša ljubav i obožavanje prema njoj raste, a nadamo se da će njen rad nadahnuti pripovedače i ljude iz sveta filma, širom sveta - rekao je Hačins i zahvalio se svima koji su bili uz njih u teškim trenucima. 

Profimedia
 

Podsećanja radi, glumac Alek Boldvin usmrtio je nesrećnu direktorku fotografije Halinu Hačins 21. oktobra, i ranio reditelja Džoela Souzu, kada je pištolj, za koji se mislilo da je bezbedan, ispalio pravi metak tokom snimanja filma "Rđa" u Novom Meksiku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike