Sonja Bašić, posle presude Halidu Muslimoviću: S ovom mrljom nema pevanja, bolje nek se vrati starom zanatu!

15.02.2021

17:51 >> 17:47

0

Dok pevač sprema žalbu, ni bivša ljubavnica ne sedi skrštenih ruku

Sonja Bašić, posle presude Halidu Muslimoviću: S ovom mrljom nema pevanja, bolje nek se vrati starom zanatu!
Copyright Sonja Bašić ATAImages/Antonio Ahel

Osnovni sud u Banjaluci, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić, osudio je pevača Halida Muslimovića u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra. Dok on, s jedne strane, sprema žalbu na presudu kojom treba da isplati novac, piše „Kurir”, ni ona ne sedi skrštenih ruku.

– Ko je Halid? Aha, to je onaj osuđeni nasilnik nad ženama u Banjaluci, isti Halid koji je osuđen pred „Western Unionom” u Americi kao prevarant, onaj koji je osuđen u Prijedoru da mora da mi vrati dug od 78.000 evra. To je taj Halid! Sud i pravda se pobeđuju dokazima, a ne klevetama. Ja mu preporučujem da sebi zakupi tezgu na pijaci u Prijedoru i da se slobodno vrati starom zanatu, prodaji paprika na pijaci, jer sa ovom mrljom koju ima neće moći da peva ni u jednoj zemlji na svetu – ispričala je Sonja Bapić prestoničkim medijima.

Podsetimo, Halid Muslimović osuđen je u Banjaluci u krivičnom pustupku sa ukupno 1.200 konvertibilnih maraka, odnosno oko 600 evra, zbog telesnih povreda i ugrožavanja bezbednosti bivšoj ljubavnici Sonji Bašić. Advokat oštećene Dragan Tolimir potvrdio je za pomenutim medijima da je presuda doneta u korist Bašićeve:

– Halid je osuđen za dva krivična dela, nasilje i ugrožavanje sigurnosti, jedinstvenom kaznom od 1.200 maraka.

Muslimović je, po izlasku iz suda i vidno nezadovoljan, poručio okupljenim novinarima da će uložiti žalbu na prvostepenu. Bašićeva je, inače, u Australiji i nije mogla da dođe na izricanje presude, ali čim je čula da je Halid osuđen, oglasila se video porukom u kojoj je rekla da ova kazna treba da bude „dobra škola za folk pevača”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike