Halid Muslimović o bivšoj ljubavnici i sudskim sporovima: "Da sam nešto uradio, bio bih u zatvoru"

25.11.2021

08:15

0

Pevač tvrdi da je sve što se dešava samo hajka na njegov lik i delo, te da je to prošlost

Halid Muslimović o bivšoj ljubavnici i sudskim sporovima: "Da sam nešto uradio, bio bih u zatvoru"
Halid Muslimović - Copyright ATAImages/ G.G.

Halid Muslimović je u poslednje vreme više poznat po skandalu koji mu se dogodio, nego po svojim pesmama i nastupima. Situacija sa njegovom bivšom ljubavnicom Sonjom Bašić punila je novinske stupce, a on izgleda ne mari previše za to šta sud kaže i kakve presude donosi.

Podsetimo, njemu je početkom ove godine presuđeno da plati kaznu od 66.000 dinara zbog napada na svoju bivšu partnerku Sonju Bašić. Kažnjen je za krivično delo telesna povreda i krivično delo ugrožavanje sigurnosti, te mu je kazna objedinjena. Takođe, on po parničnoj tužbi mora da vrati Sonji novac koji je od nje pozajmio, a u pitanju je 87.800 evra.

U intervjuu koji je dao za 24sedam osvrnuo se na ceo proces, za koji je rekao da još uvek nije završen, te ponovo tvrdio da on nije ni za šta kriv.

Šta se dešava sa sudskim sporovima o kojima se pisalo?

- Još nije završeno, ali stišalo se. Ne volim da pričam o tome, ali kad nekome pružite ruku, a on vas povuče... Moj prijatelj mi je rekao "Kad se neko davi, ne pružaj ruku jer će te povući". Ja sam u ovom slučaju pružio ruku i potonuo. To je za mene ništa, prošlost.

Šta je poslednje što je sud izrekao i da li ste to ispoštovali?

- Mene sad samo brine da nema kiše do Prijedora, a sud i te stvari me ne interesuju. To da je bilo, ja bih bio u zatvoru i kažnjen. Tresla se gora, rodio se miš. 

Kako se vaša porodica oseća zbog svega?

- Moja porodica mene jako dobro poznaje, kakav sam otac, muž, biznismen. Ne može ništa da poremeti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Za vas kažu da ste jedan od najvećih šmekera na estradi. Da li ste nekad koristili "čari" estetske hirurgije?

- Ja ništa ne radim, sve što vidite, to je prirodno. Hladna voda, sapun, to je moje sredstvo. Ja sam imao pravo da budem šmeker i zavodnik jer sam bio mlad, lud, popularan, bilo je mnogo žena oko mene, pa bi bilo glupo da to ne pretvorim u lepe stvari.

Da li Vam se to nekad obilo o glavu?

- Obilo se 100 puta, ali šta ćete, mladost, ludost. Ne treba gledati ono što je bilo, nego šta će biti sutra. Ne kajem se ni zbog čega.

Jeste bili nekad u iskušenju da prevarite suprugu?

- Da vam kažem nešto, ja nisam nikad morao da menjam broj telefona. Ne dozvoljavam da moj telefon niko dira, a imam veliko poverenje, tako da ni ja ne uzimam njen.

Vesna Zmijanac je izjavila da je bila "ludo zaljubljena" u Vas. Zbog čega ste je odbili?

- Da vam kažem nešto, Vesnu Zmijanac svi vole. Mislim da ona samu sebe najmanje voli, jer može još mnogo toga da da ovoj estradi. Vesna je lepa, malo treba da smrša, napravi još koju dobru pesmu i to je to. Ali ono što je bilo u mladosti - ludosti, da li je ovako ili onako, nisam za to da pričam ni ono što je bilo, ni što nije bilo. Odrasli smo ljudi, imamo svoje porodice, nije lepo pričati neke stvari. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Godina se bliži izmaku, po čemu dobrom i po čemu lošem ćete je pamtiti?

- Svi mi pamtimo ovu godinu po koroni, svi smo izgubili red vožnje, kad se sedne u pogrešan voz, onda su sve stanice pogrešne. A dobra je stvar što imam unuka, pa to sve razbistrim, ponekad neku dobru pesmu napišem i čekam bolje dane.

Kako je na Vas uticalo to što ne može da se nastupa?

- Lično, na mene jeste, ali nisam od onih koji kukaju, ja znam jedan evro da razvučem na deset, nisam prohtevan u životu, živim normalno, meni je važno da moja porodica i ja imamo ono što nam treba, struja plaćena, pun frižider i malo goriva u autu i poneka parica u džepu. Jeste teško, moja branša je pogođena, mi u Prijedoru porodično držimo hotel, pa smo i tu pogođeni, ali proći će to. 

Halid Muslimović ,,Premijera - Vikend specijal" printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike