Marija Karan posle incidenta sa dečkom objavila fotografiju: Pokušava da zaboravi sve?

21.11.2021

19:08

0

Glumica nije reagovala ni na šta vezano za sukob sa njenim partnerom

Marija Karan posle incidenta sa dečkom objavila fotografiju: Pokušava da zaboravi sve?
Marija Karan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Karan je pre dve nedelje bila akter incidenta u kojem je učestvovao i njen dečko Vlada Balaban, a od tada se nigde nije oglašavala sve do sad. Ona je, naime, na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju.

Kako se može videti, ona je uživala u šetnji, a čini se da je odlučila da zaboravi ili ignoriše sve ružno što joj se dogodilo. Uz selfi fotografiju Marija je kratko napisala "Prelepa jesen" a ispod nje u komentarima su se nizali komplimenti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Podsetimo, 6. novembra, u subotu, u Francuskoj ulici u Beogradu desila se žučna svađa između Marije i Vlade. Kako se navodilo, nju je tada dečko udario otvorenom šakom po licu, nakon čega mu je ona protivpožarnim aparatom razlupala zadnje staklo na automobilu.

24sedam/ATA Images/Facebook
 

Marija Karan je prilikom davanja izjave objasnila kako je došlo do sukoba između nje i njenog partnera, a ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom pada.

ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia
 

Tužilaštvo je ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti, a glumica je odlučila da neće goniti Balabana po privatnoj tužbi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike