Propali pisci! Pevači najavili knjige, obećali da će ogoliti život, a sve je ostalo samo na rečima

23.06.2021

07:15 >> 07:43

0

Romana, Dara, Brunclikova, Šašić, Bekuta, Ljupka samo su neki od estradnih umetnika koji su poželeli da napišu autobiografiju, ali to im nije pošlo za ruk

Propali pisci! Pevači najavili knjige, obećali da će ogoliti život, a sve je ostalo samo na rečima
Copyright ATA Images, 24sedam

Buran život mnogih estradnih umetnika naveo je pevače da svoje dogodovštine i uspomene pretoče u stranice, a pravi primer toga je Aca Lukas koji je sinoć održao promociju knjige „Ovo sam ja” i okupio oko sebe brojne poštovaoce njegovog lika i dela. On je početkom godine najavio autobiografiju, održao svoje obećanje i nakon samo nekoliko meseci njegova knjiga je ugledala svetlost dana.

Aca Lukas, 24sedam/Goran Sivački

Mnogi pevači su najavili svoje autobiografije, ili bolje rečeno, detalje o pustolovinama koje nikad nisu objavljene. Po svemu sudeći, čini se da svi oni pokušavaju da prate trend poznatih, želeći da se istaknu, ali im to ne polazi za rukom.

Spisak pevača koji su želeli da svoj život ispišu kroz knjigu je podugačak, a među njima su: Romana Panić, Dara Bubamara, Zorica Brunclik, Željko Šašić, Zorica Marković, Ana Bekuta, Ana Nikolić, Ljupka Stević, Neda Ukraden.

Romana Panić

Pevačica je u žižu javnosti dospela, nakon što su ona i njen partner opljačkali bankomat u Australiji zbog čega je čak i hapšena. Nakon ove celokupne situacije, ona je dala obećanje medijima da će napisati knjigu  i na papir staviti sve kroz šta je prošla otkad je upoznala emotivnog partnera zbog kojeg je njen život krenuo u pogrešnom smeru.

Dara Bubamara 

Zbog njenog i više nego brzog i turbulentog života, Dara je došla na ideju da objavi knjigu, ali do toga još uvek nije došlo.

Dara Bubamara, Antonio Ahel/ATAImages

– Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila „Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos”. Zvala bi se „Moji principi”. Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju – započela je Dara, pa otkrila da će joj supruga preminulog kantautora Đorđa Balaševića pomoći da reči sprovede u delo.

– Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete – rekla je Dara ranije za „Informer”.

Zorica Brunclik 

Prema saznanjima 24sedam, pevačica je devedesetih godina počela da piše knjigu, za koju je tvrdila da će biti takav bestseler, te da će biti odlična podloga da se kasnije upusti u filmske vode. Međutim, do dana današnjeg ta knjiga nije ugledala svetlost dana, a o ekranizovanju da ne govorimo.

Zorica Brunclik, 24sedam/Katarina Mihajlović

– Počela sam da pišem knjigu, koja ima dodirnih tačaka sa nekim delovima mog života, ali nije o meni, a onda sam se olenjila, priznajem… Posvetila sam se muzici. Nije bilo vremena da se pusti „mozak na otavu” i posveti samo tome. Ove godine sam se ja vraćala na to pitanje: „Zašto se ja ne vratim pisanju knjige?”. Godinu dana ne radim ništa, ne pevam, ali ne vredi, kako pustim televiziju i vesti, meni sve presedne i samo živiš u strahu da li ćeš čuti nešto za nekog svog, sebi dragog, sve druge. Ali dobro, ne žurim, iskreno rečeno. Tek sad ima materijala, mnogo toga se izrodilo kao ideja – pravdala se Brunclikova.

Željko Šašić

I on je pre nekoliko godina rešio da se svrsta u estradne autobiografe! Folk pevač je pre više od pola decenije najavio da će napisati knjigu u kojoj će ispričati sve o svom životu, pa i o onome što publiku verovatno najviše zanima – kako je došlo do okončanja prijateljstva sa Acom Lukasom, ali i o krahu braka sa Sonjom Vuksanović.

Zorica Marković

Folkerka, čija karijera traje decenijama, najavila je da će napisati knjigu u kojoj će raksrinkati estradu, odnosno svoje kolege.

Zorica Marković Printscreen ,,Glamur”

– Ljudi moji, pa ja sam se upravo zbog tih stvari i povukla sa scene! Svi znaju da se mnogo pevača drogira, skoro cela estrada, ali o tome niko ne sme ni da pisne. Danas su svi navučeni na kokain, i stari i mladi. U knjizi koju pripremam „Horor na estradi”, sve ću obelodaniti! Meni niko ništa ne može da prebaci jer dobro je poznato da ja nikada nisam ni pila, a kamoli se drogirala. Otkriću i ko se drogira i ko se kre*e za pare – izjavila je Zorica pre pet godina za magazin „Star”, ali od tada ne postoji nijedna informacija da je prva stranica napisana.

Ana Bekuta

Pevačica je pre dve godine obradovala publiku vešću da će napisati knjigu o svom životu, međutim, do toga nije došlo. Ranije su mediji pisali da se Bekuta posvetila pisanju memoara, ali zbog epidemiološke situacije, te priča je utihnula.

Neda Ukraden

Ukradenova je svojevremeno za 24sedam otkrila da će njena autobiografija polako ali sigurno pronaći pravi put, da je već imala razgovor sa jednom izdavačkom kućom. Osim toga, pevačica ističe da je ispisala stranice i stranice o veoma ličnim detaljima, privatnom i mladalačkom ljubavnom životu.

Neda Ukraden, 24sedam/Katarina Mihajlović

–  Nadam se da će moja knjiga ugledati svetlost dana na Sajmu knjiga, jer želim da to bude jedna prava promocija, oficijalna, tamo gde je mesto knjizi. Ako ne bude, promovisaćemo negde drugde, u svakom slučaju, pri kraju je. Došla sam do jednog ljubavnog zapleta. Opisala sam ga u knjizi, to je strašan skandal bio. Najstrašniji! Radnja se dešava u Americi, naš čovek je u pitanju. Bio je baš buran rastanak.

Ana Nikolić

Za 18 godina koliko je na javnoj sceni, Nikolićevoj se mnogo toga dogodilo, a da li su posledice prisutne to samo ona zna. Ona je prošle godine gostujući u emisiji „Premijera – Vikend specijal” priznala da bi sve što joj se desilo mogla da napiše knjigu, a ideju za naziv iste već ima.

– Terasa sa pogledom na zid – rekla je pevačica ranije opomenuvši sve da joj ne kradu ideju. Ljupka Stević

Pevačica je prošle godine privukla veliku pažnju javnosti, pošto je, u naletu besa razlupala dva automobila svom bivšem partneru Dragiši Simiću. Mediji su tada pisali da pevačica namerava da napiše knjigu o svom životu, čiji će dobar deo biti posvećen njenim romansama. Međutim, do dana današnjeg od iste nema ni slova.

Vesna Zmijanac, jedna je od retkih pevačica koja je svoje reči sprovela u delo

Diva narodne muzike i jedna od najlepših žena na našoj estradi osamdesetih godina Vesna Zmijanac je među prvima koje su otvorile dušu i ispisale, prema mišljenju mnogih, šokantnu autobiografiju sa mnogo intimnih detalja. Pevačica je 2000. godine želela da se oproba kao spisateljica. Knjizi je dala simboličan naziv po pesmi „Kad zamirišu jorgovani”, u kojoj je opisala teške trenutke iz svog života, između ostalog, i to je da izgubila dva sina sa tadašnjim suprugom Vladimirom Jovanovićem.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike