Saša Popović je nije pozvao, kao što nije ni Ceca na Veljkovu svadbu! Brunclikova o zategnutim odnosima s kolegama

18.06.2021

09:15 >> 09:18

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica otvoreno za 24sedam o sukobu sa čelnikom Zvezda Granda, promociji albuma Suzane Jovanović na koju nije bila pozvana, koncertu koji je po četvrti pu

Saša Popović je nije pozvao, kao što nije ni Ceca na Veljkovu svadbu! Brunclikova o zategnutim odnosima s kolegama
24sedam/Katarina Mihajlović

Pevačica Zorica Brunclik napustila je žiri “Zvezda Granda“, malo pre dolaska njene koleginice Jelene Karleuše, tačnije, nešto pre finalnih emisija sezone 2014/2015. O njenom sukobu sa Sašom Popovićem i razlozima zbog kojih se nije pojavila na promociji albuma Suzane Jovanović, Zorica je imala svašta da kaže u razgovoru za 24sedam, a otkrila je i da li će izgladiti odnos.

Zakopali ste ratne sekire sa Sašom Popovićem i ponovo vas vidimo u “Grandovim” emisijama, posle dužeg vremena.  Da li ste se pomirili nakon skoro šest godina?

– Reč jednu Saša i ja progovorili nismo. Ja sam samo uzela svoju torbicu tada u “Zvezdama Granda”, čiji sam bila deo, otišla kući i rekla: “Ja neću da radim nešto iza čega ne mogu da stanem”. A to su dve stvari. Prva je, koja je tražena od mene, da pored pevanja ocenjujem stajling. Druga stvar, ponašanje na sceni. Ja to ne umem. Poenta priče je da, ta rubrika, koja je uvedena u finalne dve emisije u sezoni koju je trebalo da ja privedem kraju, nije nastavljena u sezoni kada je došla žena koja se u modu razume, koju zovete ikonom modnog stila. Zašto? To je tad trebalo uvesti, a ne kada sam bila ja. I još sa čime nisam mogla da se složim, to je novčić. Bacaju novčiće koji će metodom pismo ili glava odlučiti o tome da li će jedan kandidat ili drugi da ispadne iz takmičenja, kada imaju isti broj glasova. To nisam mogla i zato sam otišla. Nikakvog konflikta nije bilo.

Zorica brunclik, 24sedam/Katarina Mihajlović

Zbog čega onda niste prisustvovali promociji albuma supruge Saše Popovića, Suzane Jovanović, koju su zajednički organizovali, a na kojoj se “sjatila” domaća estrada?

– Nisam bila na promociji Suzane Jovanović jer nisam bila pozvana. To je tako prosto. Na mnogim mestima nisam bila pozvana. Bila sam i kod Cece, i na njenom punoletstvu, svadbi, na svadbi njene sestre, na punoletsvu oba deteta, a nisam bila na svadbi njenog sina. Dešava se. Suzana se ne petlja u posao Saše Popovića. Njena je promocija, njen je album. Valjda će žena da određuje sama koga će da pozove. Nisam joj draga osoba ili me se možda nije ni setila. Ja moram još ovo da kažem o Suzani. Skoro nisam videla njeno lepše izdanje i jednu skuplju priču vizuelno, od njene. Osvetlala nam je obraz!

Kada ćete konačno održati veliki solistički koncert, koji ste tri puta otkazivali zbog pandemije koronavirusa?

– Novi termin je 11. novembar. Nije mi se dao Sava centar. Tri puta smo pomerali termin i sva tri puta je otkazivano. Sava centar je sada u renoviranju i rezervisali smo arenu. Ostala je još tehnička procedura. Imam tračak nade da će to biti jer se reklamira i koncert za 10. novembar Andrea Riju, koji ću ja napokon da gledam. Jedini problem koji može da nastane jeste da njegova bina ne može da se rasturi, do mog koncerta, koji je sutradan. Andre će se sigurno zapanjiti kad bude video bilbord na areni, odnosno, boju moje kose, reći će: “Vau, ko je ovo? Pa će saznati, sigurno, da pravim koncert samo dan nakon njega”.

Zorica Brunclikm, 24sedam/Katarina Mihajlović

Da li koncert pravite iz ličnog zadovoljstva ili ćete moći i da zaradite?

– Da li ste čuli da je neko zaradio od koncerta u Beogradu? Kada ste na pozitivnoj nuli, vi kažete “Vau!” A što se tiče arene, tamo košta i “dobar dan”, a tek “doviđenja”… Ne pitajte. Ja sve koncerte pravim iz svog gušta. To ja kreiram, ja određujem koliko ću da pevam i baš me briga da li će neko ostati ili neće. Moj prošli koncert u Areni je trajao četiri sata i 35 minuta.

Snimili ste dve nove pesme. Kada ćete ih objaviti?

– Snimila sam dve nove pesme i trenutno su u realizaciji. Objaviću ih neposredno pred koncert, to sam naučila od mlađih kolega.

Zorica Brunclik, 24sedam/Katarina Mihajlović

Da li i dalje stojite pri stavu da ste najzgodnija baka na estradi?

– Stojim pri stavu da sam najbolja baba-riba na estradi. Ja za dve nedelje punim 66 godina. Zlata Petrović jeste bolja riba od mene, a Lepa Lukić je divna.

Šta je potrebno da bi žena u vašim godinama blistala? Da li je to mlađi muškarac?

– Čitavog života imam mlađeg muškarca pored sebe, ali to nije presudno za dobar izgled žene. Ona prvo mora da bude zadovoljna sobom, stvarima koje nju ispunjavaju. Lepo je leći sa nekim, ali bi trebalo i probuditi se sa tim nekiim.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam