Dženifer kao da je maca pojela jezik! Otkriveno zašto glumica o trudnoći javno ne govori ni po koju cenu

25.11.2021

08:15

0

Kao žrtva sajber nasilja, u stanju je da bude veoma oštra, hladna prema onima koji joj i samo čestitaju na prinovi

Dženifer kao da je maca pojela jezik! Otkriveno zašto glumica o trudnoći javno ne govori ni po koju cenu
Profimedia

Dženifer Lorens je trudna - i to je sve što je glumica spremna da javno kaže na tu temu. Ona je pre tri meseca potvrdila za medije da je u drugom stanju i više nikada ništa nije rekla, niti namerava. Paparaco fotografe izbegava kako zna i ume, a kao žrtva sajber nasilja (iz 2014. godine) navodno joj i ne pada na pamet da sa bilo kim o tome govori, iz straha da se pojedine informacije ponovo preko noći ne pruže svima kao na tacni.

U najnovijem intervjuu, inače poznata po dugom jeziku, ozbiljno se suzdržavala, pa time i jasno stavila do znanja javnosti, kao i tamošnjim medijima, da se ne trude da nešto „izvuku".

Dženifer Lorens Profimedia
 

- Da sam negde na nekoj večeri, pa da mi neko priđe sa: „O, Bože, ti si trudna", ne bih bila drska, terala ljude od sebe, vređala ih... Ali celim svojim bićem osećam da moram da zaštitim dete od javnosti. Da zaštitim tu privatnu stranu koliko god mogu - objasnila je ona za „Vanity Fair", pa dodala da smatra kako nikome ne treba nametati popularnost, a da to počinje jednostavnim isključivanjem prinove iz posla.

Kao neko ko je svetski poznat, svakako će govoriti o svemu što radi, ali to nikako ne uključuje njenu porodicu.

I muž je „pod znakom pitanja"

Dženifer je već godinama u srećnom braku, ali ni o tome ne priča mnogo.

- Srećna sam kad idemo zajedno u nabavku. Mislim da je to u neku ruku metafora za brak. Kao: Okej, imamo ovu listu, sve ovo nam treba, hajde da to zajedno rešimo - otkrila je, pak, ona mali delić iza zatvorenih vrata.

Bonus video:

 

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti