Dženifer Lorens trudna! Glumica i njen partner uskoro postaju roditelji

09.09.2021

15:43 >> 15:38

0

Autor: D. Božović

Nakon dve godine braka, ovaj par će dobiti prinovu

Dženifer Lorens trudna! Glumica i njen partner uskoro postaju roditelji
Copyright Dženifer Lorens, Profimedia

Dženifer Lorens i njen emotivni partner Kuko Maroni, uskoro postaju roditelji. Naime, glumica je u blagoslovenom stanju i ubrzo će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi, pišu strani mediji.

Dženifer i Kuko su svoju dugogodišnju vezu krunisali najpre veridbom i osam meseci posle toga su se zavetovali na večnu ljubav na Roud Ajlandu u oktobru 2019. godine. Da uživaju u ljubavi i porodčinom životu, govori i činjenica što će se njih dvoje nakon dve godine braka ostvariti u ulozi roditelja, a lepe vesti je potvrdila Dženiferina portparolka.

Profimedia

Podsetimo, Dženifer i Kuk upoznali su se preko zajedničke prijateljice Lore Simpson i svoju vezu su krili daleko od očiju javnosti, zbog ljubavnih brodoloma koje je imala Lorensova.

Profimedia

Inače, ona je od 2010. do 2014. bila je sa britanskim glumcem Nikolasom Houltom, kolegom iz serijala “X-Men”, u kojem ona tumači lik mutanta Mistik. Nakon tog raskida, koji je za Lorensovu bio vrlo bolan, ljubav sa 13 godina starijim Krisom Martinom, frontmenom popularnog benda Coldplay i bivšim suprugom glumice Gvinet Paltrou, trajala je manje od godinu dana. Razišli su se, kako su oboje izjavili, zbog nemogućnosti da više vremena provode zajedno. Posle glumca i muzičara, prelepa plavuša zaljubila se u reditelja Darena Aronofskog, s kojim je snimila film “Mama”. Vezu su potvrdili tek na njujorškoj premijeri filma, međutim, posle godinu i po su se rastali. Dženifer nije govorila o razlozima zbog kojih je ta romansa okončana, ali je u medijima navedeno problem bio veliki generacijski jaz od čak 22 godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike