Sara Jo priznala: "Godinu dana idem na psihoterapiju"! Veliki problem joj je zadavao muke

23.11.2021

18:29

0

Pevačica je otkrila da nije bila ni svesna da je tako brzo prošlo vreme i dala savet onima koji je prate

Sara Jo priznala: "Godinu dana idem na psihoterapiju"! Veliki problem joj je zadavao muke
Copyright Foto: Hiishii

Pevačica Sara Jo nedavno je priznala da se borila sa anksioznošću, ali da ide na psihoterapiju, što joj je mnogo pomoglo. Kako je priznala, prijatelji su joj takođe bili velika podrška.

Naime, Sara se oglasila na svom nalogu na Instagramu, shvativši da ide na psihoterapiju već godinu dana, te je preporučila mnogima koji su bili kao ona da počnu da brinu o svom mentalnom zdravlju.

Sara Jo ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Danas sam, na putu do svoje Irene, shvatila da će ovog meseca biti tačno godinu dana koliko idem na psihoterapiju. Zauvek ću biti zahvalna svojim prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje pshičke barijere, strahove i da se prepustim tako važnom (prekopotrebnom) koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često predstavlja na pogrešan način. Nekako zastrašujuće, apstraktno. Iako sam se često bavila i čitala o ovoj temi, i ja sama sam pred prvi odlazak (svesno i nesvesno) doživela to kao znak slabosti - navela je ona na Instagramu i dodala:

- A iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite, da se suočite sa raznim izazovima i preprekama i nadogradite sebe u svakom smislu. Znam koliko je meni značila podrška i dodatni vetar u leđa, samim tim sam želela da okačim ovaj stori kao podsetnik da je uvek pravi trenutak da preduzmete takav korak. Ako ste odlagali i ostavljali po strani, evo, baš se danas raspitajte i zakažite prvi termin. Pokušajte. Uverićete se brzo da je to nešto nabolje što ste uradili za vas!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Inače, kako je 24sedam prvi pisao, Sara ima novog dečka! Naime, pevačica je u vezi sa koreografom Žigom Stolarom iz Slovenije, a nedavno je i potvrdila naša pisanja kada je rekla da uči slovenački. Takođe, ona je i na svom nalogu na Instagramu počela da objavljuje snimke sa dečkom na kojima razmenjuju nežnosti.

YouTube/Sara Jo
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike