Suze i bol na sahrani Merime Njegomir, deca joj posvetila poruku: Što je lepo kad se neko voli, a duša boli (FOTO/VIDEO)

23.11.2021

12:18

0

Kolege, prijatelji i rodbina opraštaju se od legendarne pevačice na Novom groblju

Suze i bol na sahrani Merime Njegomir, deca joj posvetila poruku: Što je lepo kad se neko voli, a duša boli (FOTO/VIDEO)
merima sahrana (4) - Copyright 24sedam/Danica Božović

U crkvi Svetog Nikole na Novom groblju u Beogradu u 14 časova počeće opelo Merimi Njegomir, a pola sata kasnije ona će biti ispraćena na večni počinak u Aleji zaslužnih građana.

Na groblje su pristigli odmah posle komemoracije njeni najmiliji, ćerke Ljubica, Jelena i Milica i sin Marko, koji su doneli venac sa crvenim ružama uz potresnu poruku.

- Što je lepo kad se neko voli, a duša boli. Zauvek tvoja deca i unuci - piše na cveću.

Vesna Zmijanac došla je da se oprosti od koleginice, Nada Topčagić, trubač Dejan Petrović, Ana Bekuta, sin Marine Tucaković - Milan Radulović Laća, udovica Predraga Živkovića Tozovca - Mima, Srđan Đoković, Ivica Dačić, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je venac uz poruku: "Poslednji pozdrav dragoj Merimi".

Podsetimo, danas u 11 sati održana je komemoracija u čast legendarnoj pevačici, koja je preminula 20. novembra u 68. godini, nakon kratke i teške bolesti. Ona će počivati u Aleji pored Džeja Ramadanovskog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike