„Slično se i mom ocu desilo!" Uliks Fehmiu o supruzi kao nikad pre (FOTO)

22.11.2021

22:51

0

Jedan od najpoznatijih glumačkih parova s naslednicom već dugo živi u Americi. Tamo se, međutim, bave poslom koji nema veze sa filmom

„Slično se i mom ocu desilo!" Uliks Fehmiu o supruzi kao nikad pre (FOTO)
Uliks Fehmiu Mateja Stanisavljevic/ATAImages - Copyright Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumac Uliks Fehmiu sin je proslavljenog Bekima, te Branke Petrić. Njegova supruga, takođe talentovana Snežana Bogdanović i on preselili su se u Ameriku, a trenutno, publika je u prilici da ga prati u seriji „Crna svadba", koja još od prve epizode drži gotovo svu pažnju.

Iako se on i supruga „preko bare" bave poslom koji nema veze sa filmom, glume se nikada nisu odrekli, a ljubav je među njima sve jača.

- Mogu da kažem kako sam zaljubljeniji u svoju ženu danas nego što sam to bio nekad. Naš odnos je podjednako uzbudljiv kao što je bio i onda, što ne znači da nekom drugom nismo i te kako dosadni. Tih devedesetih gledao sam Snežanu na filmu i bio sam fasciniran njenim talentom i lepotom. Prema njoj sam imao odnos kao prema nečemu nedohvatljivom i nedodirljivom. Zanimljivo je da se nešto slično desilo i mom ocu, samo što je on tada već bio u braku - pričao je on svojevremeno za „Stori".

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu Miroslav Milic/ATAImages
 

Ava Gardner

Naime, njemu je jedna od glumica s kojom je još kao dečak sanjao da radi, bila Ava Gardner. Prema Uliksovim rečima, kada ga je 1974 i 1975. pozvao agent iz Rima i rekao da ima scenario za njega, a zatim ga i obavestio da je i Ava u igri - ništa mu više dalje nije bilo važno.

- U redu, prihvatam, ako ona igra, ja radim. Nije želeo ni da vidi scenario. Tako je Snežana bila moja Ava Gardner. I ja sam ulogu prihvatio ne čitajući scenario, a kada sam dobio tekst i shvatio da igram Larija, njenog prijatelja, a ne glavnog dasu, bio sam malo tužan. Posle sam uvideo da to nije loše jer je to otvorilo neke druge mogućnosti za druženje - objasnio je Fehmiu pre nekoliko godina.

Porodica

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiu zajedno su dobili ćerku Niku, koja je završila međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji - piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata i u Srbiji i u Njujorku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Bogdanovic (@snezib)

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike