Raskrinkavanje! Ljuba Perućica otkrio kojim pevačicama fotošopira fotografije

22.11.2021

17:21

0

Pevač je ispričao da su njegove koleginice veoma zahtevne, ali i da ne objave ništa na Instagram dok on to ne sredi

Raskrinkavanje! Ljuba Perućica otkrio kojim pevačicama fotošopira fotografije
ljuba perucica - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ljuba Perućica važi za dobrog pevača, ali pored muzike on ima i druga interesovanja. Tako je sada otkrio da je veliki ljubitelj videa i fotografije. Dokaz za to je i njegov nalog na Instagramu, koji je bez greške, a neretko objavljuje i romantične fotografije sa suprugom koje prethodno "obradi".

Pevač ne žali novac za kupovinu kamera i opreme samo da mu fotografije budu što bolje. Priznao je i da mu koleginice traže da im obrađuje fotografije, koje potom objavljuju na svojim nalozima na Instagramu.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja inače jako volim fotografiju, ne samo fotografiju, nego i video i sve što je vezano za ovu divnu kameru i stalno ulažem u svoju opremu. Ja noću kad legnem u krevet, moja žena zaspi, a ja sedim i na Jutjubu i učim tutorijale. Volim da obrađujem fotke i da se bavim time kad imam slobodnog vremena, to mi smiruje živce i to mi nikada nije bilo teško - rekao je Ljuba u emisiji „Grand news“ i dodao:

- Kaća uvek meni šalje fotografije da joj sredim, pa joj ja to vratim sređeno, pa ona to kači, dok joj ja to ne sredim ona uopšte ne kači sliku. Koleginice kada krenemo na nastup mi kažu: „Ajde ti me slikaj, ti znaš“, a posle: „E ajde malo mi i sredi“. Dragica Zlatić je najzahtevnija. Ja volim da se šalim sa njom, jer ona zna da se šali i da primi šalu, nije neko ko se ljuti. Moja žena je najzahtevnija, ona je prva pa sto mesta prazno.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike