Estrada pod lupom 24sedam: Tuga u svetu šoubiza

22.11.2021

08:15

0

I dalje je napeto na javnoj sceni - intrige i bol je sve ono što je obeležilo nedelju za nama

Estrada pod lupom 24sedam: Tuga u svetu šoubiza
show - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATAImages

Burna nedelja u svetu šoubiza.

Nastavlja se priča o odnosu pevačice Tanje SavićDraška Stanivukovića, u sve to umešan je i pevačicin još uvek zakoniti suprug Dušan Jovančević, ali i baka gradonačelnika Banjaluke. Ništa ne može da prođe bez briga. Hasan Dudić je imao operaciju na srcu, a Ana Bekuta je zabrinuta zbog zdravlja Milutina Mrkonjića. Nešto svetlija strana javne scene jeste da Aca Lukas posvetio pesmu Džeju Ramadanovskom, Barbara Bobak i Darko Lazić planiraju bebu, a Jelena Karleuša se vratila na RTS, ali to nije sve.                                                                          

Ovo je nedelja u kojoj je otišlo još jedno veliko ime javne scene - pevačica izvorne muzike, Merima Njegomir, a o svemu ovome vas je ekipa 24sedam blagovremeno izveštavala. 

Ljubavna konfuzija Tanje i Draška

Pevačica i gradonačelnik Banjaluke nikada nisu demantovali priče da su imali romansu i samim tim dozvolili su spekulacije koje se tiču njegovih odnosa. Tanja je istakla da je njen emotivni život mnogo bolji nego ranije i da je konačno srećna. Njihov odnos nije se dopao Dušanu Jovančeviću, koji je na sve načine pokušao da uvredi pevačicu i gradonačelnika Banjaluke, a ona je istakla da će se obratiti advokatu kako bi preduzela sve mere i zaštitila se od još uvek zakonitog supruga.

- Šta je radila sa mnom onda 12 godina? Što se udala za mene? Što mi je rodila dva sina? Očigledno je imala samo neku korist od mene. Da li taj njen zna da Tanja voli ponekad da koristi kokain? Da je podsetim šta smo radili sve zajedno u jednom hotelu u Novom Sadu, tri noći smo tamo proveli za moj rođendan. Neka stavi ruku na srce i neka kaže da lažem, da nije istina! Ona moze da laže, ali slike i snimci ne varaju. Sledi da to svi vide, ko je i sta je Tanja, da je bolje upoznate, da taj njen malo bolje upozna Tanju i njene tajne. Pa neka gledaju zajedno naše najintimije snimke šta smo radili zajedno, pa nek se on malo nauči od mene. Jadni su, pogotovo on. Tek će da vidi pod koju kategoriju pripada ona. Nek im je sa srećom - šokirao je Jovančević izjavom za „Telegraf.rs“. 

ATAImages
 

Političareva baka Gospava takođe ne podržava vezu Tanje i Draška i ne dopadaju joj se napisi da su njih dvoje zajedno. 

- Nisu u vezi, a i ne bih volela da jesu. Jednostavno, ona nije za njega. Ona žena ima decu, ima sve - kaže u jednom dahu baka Gospava za „Blic“, pa nastavlja:

- Udata žena koja ima decu, šta ima da mi bude fina. Nije za njega da ženi ženu koja ima dvoje dece. Daj bože da je njenoj deci dobro, ali da se okane mog unuka. Bog joj dragi dao zdravlje za njenu decu.

Srce Hasana Dudića „na udaru“

Pevač Hasan Dudić je pre nekoliko dana bio na odeljenju za kardio-vaskularne bolesti Dedinje zbog problema sa srcem. Naime, imao je problema sa zapušenjem krvnih sudova, a dva dana nakon intervencije lekara, napustio je bolnicu.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Nema potrebe za operacijom. Snimaće mi 13. decembra vratni deo, posle ću nositi holter, postoji čitav program - rekao je pevač za Novosti.

JK ponovo na RTS

Pevačica Jelena Karleuša gostovala u jednoj emisiji na Javnom servisu prvi put posle zabrane. Ona je, kako se navodilo, bila zabranjena na RTS po nalogu tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, a zabrana je pre nekoliko godina ukinuta. Prošle godine je pevačica otkrila kada se poslednji put pojavila na ovoj televiziji. 

Printscreen Instagram/karleusastar
 

- Pre 150 godina! Tijanić je imao problem s mojim grudima, rekao je to u Dnevniku, da ga je scenografija podsećala na moje grudi - rekla je tada ona. 

Sećanje na Džeja ne bledi

Aca Lukas snimio je pesmu i posvetio je svom pokojnom prijatelju i kolegi, Džeju Ramadanovskom.

Pevačev menadžer, Saša Mirković objavio je i video-snimak refrena ove numere, a jedna od reči koja se provlači kroz tekst jeste „nedelja”. Isti naziv nosi i pesma koja je inače proslavila Džeja, a dorćolski šmeker nas je baš na taj dan i napustio. 

- Opet je danas nedelja i svi su tu kao nekada. Nedeljom pijem jer tako mi dođe, godina ode, ali nedelja nikad da prođe -  samo je deo teksta ove pesme.

Prvo svadba, a onda prinova

Barbara Bobak i Darko Lazić uživaju u skladnoj vezi, a kako im je sve potaman, oni razmišljaju o svadbi, ali i prinovi. 

- Naravno da planiramo dete! Ali, takve stvari se ne planiraju nešto preterano. Pričali smo o tome Barbara i ja - rekao je Darko u „Pulsu Srbije”.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- Bože zdravlja, dete ćemo malo kasnije. Ovaj put ćemo da idemo redom. O prošlosti sve najbolje, ali je budućnost bitnija - dodao je Lazić. 

Ana zabrinuta za Mrkino zdravlje

Zdravlje političara Milutina Mrkonjića naglo se pogoršalo poslednih dana. On se bori za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu, a njegova partnerka, Ana Bekuta danima nije izlazila iz zgrade u kojoj žive. Neprestano je na vezi sa lekarima koji se brinu o Mrkinom zdravlju i duboko veruje da će se on oporaviti i izaći iz bolnice.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Menadžeri lokala gde je pevačica imala zakazan nastup u sredu, ponudili su joj da otkaže isti, ali je ona to kategorično odbila, ističući da će se Mrkonjić oporaviti. 

- Ana u sredu ima zakazan nastup u jednom klubu u Beogradu. Menadžeri su je pitali da li želi da joj otkažu svirku zbog Milutinovog zdravstvenog stanja, a ona im je rekla da neće ni da čuje za to. „Moj Mrka će se oporaviti, jak je on. Biće dobro” - rekla im je Ana, kaže izvor Informera blizak pevačici.

Nedelja u kojoj nas je napustila Merima Njegomir

Pevačica je preminula 20. novembra u svom porodičnom domu u Beogradu, nakon kraće borbe sa kancerom panreasa. Iza sebe je ostavila četvoro dece, ali i neutešne prijatelje, porodicu, kolege koji se putem društvene mreže opraštaju od nje. Na predlog predsednika Aleksandra Vučića Merima će biti sahranjena na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana 23. novembra, a opelo će se održati u 14.30 časova. 

Antonio Ahel/ATAImages
 

Do poslednjeg trenutka Merima nije gubila nadu da će se oporaviti, a njeni prijatelji kažu da je pevačica zadnje dane života provela u velikim bolovima i da se ni sa kim nije čula. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike