Nevena Božović prvi put posle rođenja ćerke otkriva kako se snašla u ulozi majke i životu u dve države

21.11.2021

19:54

0

Mlada pevačica je priznala da ništa nije teško ako se dobro organizujete

Nevena Božović prvi put posle rođenja ćerke otkriva kako se snašla u ulozi majke i životu u dve države
Copyright Nevena Božović ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nevena Božović porodila se krajem avgusta ove godine, kada je na svet donela ćerku. Njen partner i ona su naslednici dali ime Anka, a sada je prvi put rešila da otkrije kakav je život u tročlanoj porodici.

- Za mene je ovo veličanstvena godina, a takva je zbog trenutka koji samo tom rečju mogu da opišem. To čovek ne može da razume sve dok ne doživi momenat kada svoje dete uzme u ruke - rekla je Nevena, pa se osvrnula na to što i dalje živi na relaciji Beograd - Budva:

- Dobar sam organizator pa mi ništa ne pada teško. Naprotiv, volim promene i dinamiku. Anka, koja je rođena u Beogradu, prvi let imala je sa samo mesec dana. Budući da joj je tata kapetan i da je on upravljao avionom, očekivala sam da će uživati. Tako je i bilo.

Nevena Božović ATAImages/B. P.
 

Kako kaže, distanca od posla joj je dobro došla, ali pored Beograda i Budve rado bi vreme provodila i u rodnoj Kosovskoj Mitrovici.

- Shvatila sam da za moj posao mnogo znači kada se povremeno napravi distanca od svega, jer to daje mogućnost da lakše razdvojimo bitne stvari od nebitnih. U miru, kraj mora, dođe i inspiracija, ali dosta sam reklamirala Budvu. (smeh) Moram malo i moju Kosovsku Mitrovicu, koja mi donosi poseban osećaj. Uvek jedva čekam da odem, što zbog familije, što zbog prijatelja i samog grada. Žao mi je što u senci dešavanja, o kojima se najčešće govori kad se pomene Kosovo, ostaju njegove lepote i divni talentovani mladi ljudi, od kojih su neki još tamo. Neki su otišli, mada su i te kako prisutni - kaže Nevena za Hello! i otkriva da je ćerku već vodila u rodni grad:

- Pre dve nedelje. Imamo sreću što se ne buni ni kada leti, ni kada se vozi. Čim je stavimo u kola, ona već skoro spava.

Nevena Božović ATAImages/Antonio Ahel
 

Podsetimo, Nevena je u braku sa pilotom Nikolom Ivanovićem od 2019. godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike