Stan u kom žive Helena Topalović i njen suprug pršti od luksuza (FOTO)

21.11.2021

15:03

1

Sve je opremljeno novim nameštajem i najnovijom tehnikom

Stan u kom žive Helena Topalović i njen suprug pršti od luksuza (FOTO)
viber_image_2021-10-22_13-18-48-537 - Copyright Instagram printscreen/helena_topalovic

Ćerka popularnog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović bogato se udala. Mnogi kažu da je prava srećnica što je našla supruga koji joj u svemu udovoljava. Ona i njen partner Dragan Gago Aleksić uživaju u putovanjima, luksuzu i raskoši, a o tome svedoče i brojne fotografije koje Helena objavljuje. 

Pevačeva naslednica nertko objavi i po neku fotografiju iz njihovog stana, a ono što se može primetiti jeste da je svaki komad nameštaja nov i da je svaki prostor urađen sa ukusom. 

Stepenište ispred kog se Helena često fotografiše je u crno-beloj boji, tu su i skupocene slike koje krase zidove njihovog doma. 

Nedavno se Helena pohvalila i kako joj muž ispunjava želje, kupuje cveće, baš kao pravi džentlmen. 

- A samo sam rekla da bi bilo lepo da imamo projektor - napisala je Helena uz fotografiju na kojoj je ispred ogromnog televizora, ledjima okrenuta ka kameri.

Da joj dobro ide u životu dokazuje i činjenica da je uplovila u biznis sa nekretninama, pošto je počela da reklamira apartmane, a navodno je reč o biznisu "stan na dan, o čemu je portal 24sedam već pisao. U poslu kojim se bavi velika podrška joj je i suprug.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike