Emotivne fotografije sa porođaja dugog 11 sati: Tursku zvezdu čvrsto grlio muž (FOTO)

19.11.2021

22:34

0

Halit Ergenč, turski glumac, nije se odvajao od supruge, koja je imala manje komplikacije

Emotivne fotografije sa porođaja dugog 11 sati: Tursku zvezdu čvrsto grlio muž (FOTO)
profimedia-0177307230 - Copyright Profimedia

Berguzar Korel, čuvena turska glumica poznata kao Šeherezada, pre dve nedelje na svet je donela treće dete - devojčicu Lejlu.

Kada se oporavila, objavila je emotivne fotografije sa porođaja koji je trajao 11 sati. Kako je napisala, bebi je bila obmotana pupčana vrpca oko vrata, a ono što je interesantno, jeste da je Berguzar predosetila tačno vreme kada će beba izaći. Uz opis ispod fotografija, gde je otkrila sve o manjim komplikacijama, dala je podršku i budućim mamama. Na slikama je i njen suprug, glumac Halit Ergenč. Jasno je da je sve vreme porođaja bio uz suprugu, pa i u onim najtežim momentima kada ju je grlio i pružao podršku. Emotivne trenutke lajkovalo je više od 220.000 njenih pratilaca.

– Lejlina priča bila je jedinstvena od prvog do poslednjeg dana. Uprkos jakim bolovima dok sam izlazila iz kuće, rekla sam “Ovu devojčicu mogu da rodim tek u 10 sati ujutru”, a to sam rekla i kada sam ušla na vrata bolnice. Pred kraj 40. nedelje moj doktor je rekao: “Postoji razlog zašto ova devojčica još nije došla na svet, možda joj je pupčana vrpca kratka". Iako su sati prolazili, a moje telo je završilo sve pripreme za dolazak bebe, naša ćerka i dalje nije došla. Nakon bolnih 11 sati provedenih u bolnici, Lejla je rođena tačno kako sam rekla, u 10 sati ujutro, s kratkom pupčanom vrpcom koja se ombotala oko vrata - napisala je glumica sada već trećeg deteta i dodala da je svaki porođaj drugačiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike