Istini u oči žmurim: Ovako su Marina i Laća izražavali ona najdublja osećanja

17.11.2021

15:28

0

Ana Nikolić se putem društvene mreže Instagram još jednom zahvalila Tucakovićevoj na pesmama koje je napisala za nju

Istini u oči žmurim: Ovako su Marina i Laća izražavali ona najdublja osećanja
Milan Laća Radulović i Marina Tucaković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Odlazak čuvenog tekstopisca Marine Tucaković teško je pao brojnim ličnostima javnog sveta koji su je poznavali i koji su sa njom sarađivali. Pevačica Ana Nikolić je sarađivala sa Tucakovićevom i njenim sinom Milanom Radulovićem Laćom koji su za nju napisali pesme koje su postale veliki hit a gotovo da ni ne prođe dan, a da ni ne pomisli na nju i sve ono što su zajedno stvarale.

Kako rečima ne može da opiše zahvalnost koju duguje Marini, ona je neretko spomene u svojim objavama na društvenim mrežama. Naime, Ana je sada na svom Instagramu podelila stihove  pesama „Prespektive“, „Adio amore“ otkrivajući da su na taj način komunicirali Marina i Laća i na taj način izražavali ona najdublja osećanja. 

 

- Perspektive, mama... volim te! Jedna jedina mama… Marina Tucaković. Ovako su Marina i Laća komunicirali kada su želeli da jedno drugom kažu one najdublje tuge svoje duše…i najsnažnije osećanje neraskidive povezanosti među njima - napisala je Ana Nikolić u objavi na Instagramu.

Podsetimo, Marina je preminula u nedelju, 19. septembra, u 67. godini, posle duge borbe sa karcinomom. Sahranjena je 29. septembra, na Novom groblju u Beogradu, dok će se komemorativni skup održati 24. novembra. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike