Breskvica se verila? Anđela ne pušta dečka, zbog njene objave usijale se mreže (FOTO)

23.09.2021

13:44 >> 16:17

0

Autor: D. Božović

Dok je bila u vezi sa Vojažem, njih dvoje su napravili marketinški trik da su se njih dvoje verili samo zbog pompe pred izlazak nove pesme

Breskvica se verila? Anđela ne pušta dečka, zbog njene objave usijale se mreže (FOTO)
Copyright Anđela Ignjatović Breskvica Printscreen ,,Sharanova radionica"

Anđela Ignjatović Breskvica otpočela je novu ljubavnu romansu nakon raskida sa treperom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Pevačica je našla svoju sreću kraj jednog mišićavog muškarca, koji je prema pisanjima medija član interventne jedinice i sa kojim Anđela živi u centru srpske prestonice.

Po svemu sudeći, Breskica se ne libi da pokaže kako uživa u ljubavi s novim dečkom Nikolom, koji je od nje stariji osam godina, a najnovija fotografija na Instagramu, izazvala je veliku pažnju javnosti. Naime, na njoj se Ignjatovićeva drži za ruku sa dečkom, a tu je i šapa psa. No, ništa ovo ne bi bilo čudno, da u opisu fotografije nije stavila emotikon vereničkog prstena i pseće šape i srca, što je mnoge navelo na sumnju da se pevačica verila.

Anđela Ignjatović Breskvica/Printscreen Instagram/brrreskvica

Vodeći se njenim ranijim postupcima i ponašanjem dok je bila u vezi sa Vojažem, svi su izgledi da je u pitanju šala.

Podsetimo, bilo je medijskih napisa i da su se Breskvica i Vojaž verili, te se oko ovoga podigla velika prašina, a naposletku je sve bio jedan marketinški trik pred izlazak pesme „Bezimena”.

Istom potezu priklonio se i sin Ace Lukasa, Andrej Vuksanović, koji je objavio fotografiju sa devojkom i stavio emotikon prstena, a nakon što su počele da stižu čestitke i pozivi upućeni njegovom ocu, on je shvatio je da je prenaglio sa šalom.

Sonja Krstić i Andrej Lukas Instagram screenshot

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike