Snežana Dakić javno i bez pardona ponizila našu glumicu: Izgledaš mi kao trandža! (FOTO)

17.11.2021

19:09

0

Autor: Marija Mitić

Ova opaska se, po svemu sudeći, nije dopala korisnicima Instagrama, a i sama Jelena Gavrilović ostala je suzdržana u odgovoru

Snežana Dakić javno i bez pardona ponizila našu glumicu: Izgledaš mi kao trandža! (FOTO)
verica_rakocevic_23092021_0060 (1) - Copyright ATAImages Instagram

Glumica Jelena Gavrilović objavila je fotografiju na Instagramu, na kojoj se transformisala za jednu od uloga. Ona je, naime, pozirala sa crnom perikom, a usledilo je mnoštvo komentara korisnika ispod ove slike, na račun njenog novog izgleda.

Dok su neki oduševljeni promenom glumice i time kako joj stoji crna boja kose, drugi pak smatraju da joj daleko bolje stoji plava, po kojoj je i prepoznatljiva. Ipak, jedan od komentara posebno "bode oči", a radi se o opaski voditeljke Snežane Dakić. Ona je bez pardona Jeleni, i pored sve njene ženstvenosti, napisala da podseća na transvestita, a lepa glumica ostala je suzdržana u odgovoru.

- Jedna od mojih omiljenih transformacija… Pišem pa brišem, a u stvari sam želela da napišem da reditelji mogu slobodno da zamisle kako bi transformisali svoje omiljene glumce u nešto sasvim drugačije! Nije gluma "sigurica". Nikada to nije bila, već igranka za najhrabrije. Prema tome... Mašta može svašta, da skratim ovo izlaganje… - napisala je Jelena ispod ove slike.

Printscreen Instagram/jelenagavrilovicofficial
 

- Dobra ideja! Totalno drugi karakter. Doduše - malo vučeš na trandžu ovako zift-crnka u ovom stajlingu - glasio je komentar Snežane Dakić, a korisnici se, sudeći po tome što joj nisu uputili ni jedan "lajk", nisu složili sa njom.

Ipak, mnogo više je onih kojima je Jelena prelepa i sa crnom bojom kose.

- Ludilo, - Lepotica, - Predivna, -  Lepa i kao crnka - bili su samo neki od komentara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike