Suprug Paris Hilton ima devetogodišnju ćerku: Video je samo jednom i to kada se rodila

16.11.2021

17:44

0

Autor: Marija Mitić

Karter Reum navodno nije pokazao nikakvo interesovanje da upozna ćerku koju je ranije zvanično priznao i kojoj uredno plaća alimentaciju

Suprug Paris Hilton ima devetogodišnju ćerku: Video je samo jednom i to kada se rodila
Paris Hilton i Karter Reum - Copyright Profimedia

U poslednje vreme, tačnije od kada je u vezi sa Paris Hilton, a odnedavno i braku, veliku pažnju javnosti privlači Karter Reum, američki autor i preduzetnik.

Iako se o njemu malo zna, tamošnji mediji uspeli su da otkriju da Karter ima devetogodišnju ćerku, koju je navodno video samo jednom i to kada se rodila. Dete je autor dobio iz kratke veze sa rijaliti zvezdom Laurom Belici, koju su ranije povezivali s Melom Gibsonom.

Profimedia
 

 - Dobro upućeni ljudi za ovu priču znaju već deset godina. Karter plaća alimentaciju za dete, ali s njom nema tradicionalni odnos oca i ćerke -  izjavio je za medije Reumov portparol, prenosi Page Six.

Devetogodišnja devojčica živi sa majkom u Kaliforniji, a Karter Reum navodno nije pokazao nikakvo interesovanje da upozna ćerku. On je naime ranije, bez prethodnog testa očinstva, zvanično priznao ćerku i uredno plaća alimentaciju. 

Profimedia
 

Inače, dobro upućeni izvor tvrdi da je devojčica i te kako povređena što je izostavljena iz njegovog života, posebno poslednjih meseci od kada je biznismen u žiži interesovanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike