Mitrogol zvao Kostovku da mu peva na veselju: Kasnila na prvi nastup posle više od godinu dana pauze!

29.05.2021

14:26 >> 15:13

0

Mladenci su slavlje, inače, zakazali u jednom prestoničkom restoranu, gde je već stigao veliki broj zvanica

Mitrogol zvao Kostovku da mu peva na veselju: Kasnila na prvi nastup posle više od godinu dana pauze!
Copyright foto: 24sedam/ Goran Sivački

Kristina Janjić i Aleksandar Mitrović posle crkvenog venčanja okupili su zvanice na slavlju u jednom prestoničkom restoranu, gde će za sve pevati Jelena Kostov.

Pročitajte još:

Kako nije nastupala i nešto više od godinu i po dana zbog čitave situacije sa koronavirusom, pevačica je, priznaje, kasnila jer je „zaboravila koliko joj treba vremena da se spremi.”

– Malo više kasnim. Zbunjena sam jer nastupam prvi put posle godinu i po dana i jako se radujem što imamo tu mogućnost. Biće valjda tu još puno kolega da se družimo – počela je ona u razgovoru za „Kurir”: Lepo mi je, napunila sam baterije, odmorila sam onako baš kako treba. Sada ima da pevam i da definitivno budem najveselija danas. Nadam se da neće proći prvi ples bez mene. Nama kada se spremamo treba malo više vremena. A ja sam malo zaboravila kako to izgleda, pa sam sve mislila da ću sve završiti brzo – objasnila je ona.

Aleksandar Mitrović ATAImages/Antonio Ahel

Na pitanje kako se sada oseća, s obzirom da je preležala virus i doživela nezgodu, rekla je:

– Samo da ne pričamo o ružnim stvarima, bilo ih je previše. Videćemo danas kako mi je noga. Prvi put nastupam i posle one čuvene povrede koja se dogodila i prvi put sam stala na štikle, nadam se da će sve biti u redu. Kažu neke stvari dolaze iz glave, tako da sam ja puna pozitivne energije, uopšte ne želim da razmišljam o tome. Bilo je, šta je bilo, prošlo je. Više ne razmišljam o koroni. U mom slučaju – ne ponovilo se – kroz osmeh je ispričala Kostovka, pa napomenula da mladenci nisu imali nikakvih specijalnih želja.

Aleksandar Mitrović ATAImages/Antonio Ahel

– Mladenci su, što se tiče saradnje, predivni, Apsolutno nikakve muzičke želje nemaju, samo da je veselo – otkrila je, a zatim se dotakla i bakšiša pa ispričala koja je njena omiljena pesma na veseljima.

Kristina i Aleksandar Mitrović Instagram screenshot

Kristina i Aleksandar Mitrović Instagram screenshot

– Jako je velika pauza od godinu i po dana, ne znam šta se izdešavalo u međuvremenu. Vidim da su se pojavili neki novi hitovi, ali videćemo danas. Kad se sve okrene, opet su tu oni stari, dobri hitovi, moja pesma je i dalje omiljena „Zbog tebe ostaviću sve”. Tako da sam ja u kafani najviše para davala za ovu pesmu – zaključila je Jelena.

Inače, fudbaler i njegova izabranica obavili su danas crkveno venčanje, par dana posle građanskog. Na svadbeno veselje dovezli su se u crnom oldtajmeru, a mladoženja je zatim, ispred restorana, kitio trubače novčanicama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike